Türkçe Stackoverflow benzeri bir site var mı?

Türkçe http://Stackoverflow.com/ tarzı bir site var mı?

Yoksa neden yapamıyoruz?
Mevcut Forumların ötesinde bir yapıya ihtiyacımız var. Mesela Java ve Android ile ilgili bir sorun yada geliştirme lazım olsa direkt http://stackoverflow.com/ çıkıyor. İngilizcemiz var ama gene de Türkçesini tercih ediyorum.

Benden soru sorması gerisi yapabilenlere kaldı. Fikir olarak her zaman destek olurum. Bir yapı oluşursa destek olurum. Çünkü ilerlemek için daha önce yaptığım anketteki sonuçta da anlaşıldığı üzere YARDIM gerekiyor.

özel not:
Saçma yorum yoktur bilgili ukalalar vardır. Saçma diye yazmaya çekinmeyin, yazın. Bir çok icat bir çok sözde bilmişe başta saçma gelmiştir. Tarihte çok fazla örnek var. Ayrıca diyelim birisi size itiraz edip küçümser tavırla yazdı ise adımı etiketleyin Hızır gibi yetişirim Öğrenme yolunda birine ya Yolu göster yada yoldan çekil. StackoverflowTURKIYE.

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Düşüncen çok güzel kardeşim sonuna kadarda unity android c# vs destek olurum lakin bunu deneyen arkadaşlar oldu bizdeki en büyük sıkıntı insanlar bir yerlere gelince geldikleri yerleri maalesef unutması yoksa bizde 10-11 yaşında gençler hayal kurup araştırma yapıyor ama gerek maddi imkansızlıklar, pazarlama gücü, kaynak sıkıntısından vs bırakıyorlar ondan dolayı bence hiç girme sinir olur kalırsın
mesela turkcell in geleceği yazanlar platformu güncelliği ortada yoksa bizden çok şey çıkar.
Saygılar...

M