Türkiye Avrupa birliğine girmeli mi neden?

sizce Türkiye Avrupa birliğine girmeli mi neden??
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
74
74 CEVAP

herkes cikiyor biz niye girelim balkanlardaki hirsizlarin hepsi orada istemem kalsin

S

Cok dogru soyluyorsun sema hanim saygilar

Nurdogan Acıoğlu 5 yıl

Balkanladaki hırsızlar emin olun sizin hirsizlariniz kadar değildir. sema . Hırsızlığı meslek edinmiş insanlar dışında 5 vakit namaza oturupta insan hakkını yiyen hirsizlariniza donunde bi bakın.

Esin Rahat 5 yıl

Yagmurdan kacarken doluyami tutulalim yani yanlisi yanlisla savunamazsiniz hem benim hirsizim niye olsunlar

Sema Seferoğlu 5 yıl

Yalnış i yalnış la savunmuyorum merak etmeyin. Sadece size doğruyu göstermeye çalışıyorum. Senin ülkenin hırsızları diyelim o zaman. Dini sömüren hirsizlariniz. Insan hayatını çalan hirsizlariniz... Insana hayvana tecavüz eden hirsizlariniz. Buda ayrı bir boyutu. Balkanlardaki hirsizlarda bunların hiçbirini goremezsiniz.

Esin Rahat 5 yıl

esin hanim sen bana dogruyu göstermesen ben ne yapardim sen kimsin be ya begenmiyorsan benim ülkemi defolur gidersin sana davetiye mi yollandi Balkanlarin hirzisi dedim de niye alindin yalanmi reklamlara bile mizah konusu olmusu corba parasi diye yalanmi, Ben Almanya da yasiyorum ciksokaga senin ülkenden gelenler hep dilenci Alman devletini biktirdilar tabi sizin komsu ülkeniz de var milli hirsizlar Alman komedi programinda bile konusu geciyor birsey calininca sizin ülkenin adi geciyor, Benim ülkemde yapilanlar benim ülkemi baglar seni hooost etmedim senin ülkende bastan asagi kriminal lan sen neyin kafasisin

Sema Seferoğlu 5 yıl

Zamaninda sizlerinde Almanyada yaptığınız pislikleri hatirlatirim. Milyonlarca Almani dolandirdiniz. Köprü altlarinda sokaklarda yattığınız gunleri unuttunuz sanırım. Kendiniz çok durustsunuz ya rüşvetin daniskasi asıl sizdeydi. Almanyada sizlere yiyecek ekmek kalmadı heralde bu kadar hazimsiz olduğunuza göre.

Esin Rahat 5 yıl

Sende ki kuyruk yangını ne böyle ezik beyinli eskiyi hatırlatıyorsan ben sana daha eskiyi hatırlatayım Osmanlı’nın hırsı içinde kalmış ozaman afkur dur baby

Sema Seferoğlu 5 yıl

Sen bence eline bir kitap al osmanlının ne olduğu öğren. Burası beyin fırtınası. Ama malesefki kuş kadar beynin var ama fırtınası yok. O beyine akıl gerekir.

Esin Rahat 5 yıl