Türkiye'de kullandığım kredi kartımı Polonya'da kur farkı ödemeden kullanabilir miyim?

Herkese merhaba. Kredi kartı kullanımı ile ilgili bilgisi olanlara 2 tane sorum olacak 1-ben Türkiyede kullandığım kredi kartımı polonya da kur farkı ödemeden kullanabilir miyim?
2-QNB finansbank ın zloty hesabı varmış ve Tl olarak yatırılan parayı zloty olarak kesintisiniz çekebiliyomuşuz diye duydum bunlar hakkında bilen biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
4
4 CEVAP

Tavsiyem millenium bank ta hesap aç komisyonu çok düşük. Sonra Türkiye den paranı transfer et. ( İnternet üzerinden) En ucuz yol bu?

T

Yani Türkiyedeki hiç bi kredi kartını komisyonsuz kullanamaz mıyım?

Şensa Dallan 5 yıl

Evet hepsinde komisyon var maalesef. Burada hesap açma en doğrusu. Dönerken kapatırsın. Sormak istediğin sorular var ise yanitlarim.

Tayfun Asiye 5 yıl

Tayfun Asiye aslında benim amacım kartım otomatik ödemede olduğu için onu orada da kullanabilmek. Orda tekrar kart alırsam ödemesi sıkıntı olucak. Sanırım Türkiye üzerinden ödeyemeyiz oranın kartını oradan aldığım banka hesabıma talimat verdiğimde yine komisyon alır mı peki?

Şensa Dallan 5 yıl

Sen İnternet üzerinden öderseniz komisyon almaz. Işlemi senin yapman gerekiyor. Ama bankada işlem yaparsan komisyon alır. Bu arada millenium bank ta herkes İngilizce konuşur. Ben 8 yıldır bu şekilde yapıyorum.

Tayfun Asiye 5 yıl

Bu arada İnternet otomatik ödeme var

Tayfun Asiye 5 yıl

Tayfun Asiye anladım. Peki Türkiye den hangi bankadan para göndermek en uygun olur. Finansbank yapı kredi ve ing var diye biliyorum?

Şensa Dallan 5 yıl

Şansa 20 dakika sonra Messenger arayacağım. Hem hepsini anlatırım hemde sorularını yanitlarim. Bütün komisyon oranlarında söylerim.

Tayfun Asiye 5 yıl