Türkiye'nin en kanser kitlesi sizce hangisi?

Türkiye'nin en kanser kitlesi sizce hangisi?
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
89
89 CEVAP

Her seyi biliyormuş gibi takilan ama hic bir boki tam anlamiyla bilmeyen, ona buna çomar diyen, okudugu her satirda hiçliğini fark etmeyip "aman ne donanim kastim" gibi lümpence tavirlar icerisinde olan kitle en kanser kitledir.

Bunlar olur olmadik türlü degisik derneklere vakiflara üye olurlar, iki kadeh içti mi "Ata'm (Lenin) çok iyi giyinirdi, ata'm erken gittin ata'm" kaliplarindan öteye gidemeyen şekilci; ama ögrenme konusunda gayet tembel, anlatma konusunda çok sıkıcı hatta tiksindirici tiplerdir.

Yasadigi toplumun geleneklerine yabanci, toplumca neyin altindan kalkilabilir neyin alyinda kalkilamaz gibi analizleri yapamayan insanlardir. Iki küfür etti mi kendini entelijansiyadan sanan tiplerdir, hele kutsallara sövebiliyorsa yurdun onun beynine emanet edilmesi gerektigine inanirlar.

Bunlara bir firsat taninsa iki senede ihracat 500'e katlar filan....

Bu memlekete şu an musallat olan kitleye de bunlatin bu tepeden bakan, milleti begenmeyen, adam sen de'ci tavirlari yol vermiştir... N'apsin Anadolumun ciftcisi de bunlardan tiksindigi icin gidip bunlarin elestirdigi her türlü şeye kemikleşti...

G