Üniversite için tercih yaparken hangi bölümü neden seçtiniz?

Günaydın herkese benim üniversiteyi yeni kazanmış genç arkadaşlara bir sorum olacaktı. Hangi bölümü kazandınız kazandığınız bölümü yazarken hangi amaçla yazdınız açıklar mısınız? (Daha önce kazanıp bitirenlere de aynı soruyu yöneltiyorum )

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
64
64 CEVAP

Ben üniversiyete 4 sene hazirlanmistim sirf BESYO okuyabilmek icin ve kazandim REKREASYON Bölümünü bitirdim. Bana dayatilani degil ben kendi istedigimi yaptim.

T

simdi napiyorsun ?

S Aras Ramis 6 yıl

Şimdi geziyorum. Param bitince çalişiyorum.

Tümay Eliballı 6 yıl

bunun icin mi 4 sene calistin besyoya yani? Normal bir istede calisabilirdin, nasil olsa sadece paran bitince calisiyorsun. Formasyon alip beden egitimi ogretmeni olmayi dusunmedin mi?

S Aras Ramis 6 yıl

Hayir tabikide. Universite kendimi gelistirmemde bir kapi oldu ben o kapiyi açtim. Ben devlet nezlinde calismayi istemiyorum. Formasyon alip napayim? Kac senede gelir kim bilir.. Hayatimi devlete yaslamaya calisarak geciricegime param bittigimde egitmenlik yaparim. Kazaninca gezneye hani Yeni birseyler gorurum ogrenirim daha iyi. Bir eğitimcininde cocuklara egitim verebilmesi icin cok okumak yerine cok gezmesi lazim.

Tümay Eliballı 6 yıl