Üniversite için tercih yaparken hangi bölümü neden seçtiniz?

Günaydın herkese benim üniversiteyi yeni kazanmış genç arkadaşlara bir sorum olacaktı. Hangi bölümü kazandınız kazandığınız bölümü yazarken hangi amaçla yazdınız açıklar mısınız? (Daha önce kazanıp bitirenlere de aynı soruyu yöneltiyorum )

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
64
64 CEVAP

Hocam bu sene sınava gireceğim lise son sınıf öğrencisiyim. Belli bir puan aldık diyelim, sizce hangi kriterleri daha çok dikkate almalıyız veyahut hangi kriterlere göre seçim yapmalıyız(üniversite seçimi)?

F

Belli bir puan aldık hangi kriter felan diyosan üzgünüm ama okuma kardeşim. Çünkü hedefin yok istediğin bir şey yok önce ne olmak istediğine karar ver öyle çalış. Alabileceğim in en iyisini alır bi yere giderim deme boş gezersin sonra

Ali Yerlikaya 5 yıl

Hedefim elbette var. Ama o kadar çok üniversite var ki, ben seçim olarak ondan bahsediyorum. Üniversite seçiminden yani, yoksa meslek seçimi değil.

Fatih Arts 5 yıl

Ayrıca okuma sen falan filan bunlar boş şeyler, ben okumak istiyorsam sen mi engel olacaksın, işsizlik riski bile umrumda değilken.?

Fatih Arts 5 yıl

Okuyacağım bölüm değil hocam, hangi üniversiteyi seçeceğim hususunda hangi kriterleri göz önüne almalıyım sadece bunu sordum.

Fatih Arts 5 yıl

ali bey gençlerin hevesini kırnayın

Ugur İzmir 5 yıl

Düzenledigin iyi olmuş kardeşim. Bence ilk olarak üniversitenin durumunu (belli başlı üniversitelerden olsun) ve akademisyen kadrosunu iyi araştır. Ortamı da fena olmasın ki uzulme

Ali Yerlikaya 5 yıl