Uzaktan hayran olduğunuz biriyle sakın tanışmayın

Uzaktan hayran olduğunuz bir kişiyle sakın tanışmayın.... Der ; Dostoyevski

com-l5d6n60q263vedjqfzh7.jpg
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
26
26 CEVAP

Hayalkırıklığı yaşananma ihtimali var diye hayranlık duyduğun birinden uzak durmak mı? Hay bin kunduz! Neymiş o yaa.. Yuh.. Ya tanışdığın adam/kadın umulandan daha keyifli bi tip çıkarsa? Bu bir fizikçinin teoloji alanında fikir yürütmesini andırıyor. Neyin ne olacağını kim bilebilir ki karrdeşimmm! Yürü git Dost.. Um işine bak sen..

A

Sen dostoyevskinin derinliğini anlayamiyorsun. Olaya rasyonel açıdan bakıyorsun. Fizikci ve teoloji ilişkisi doğru olduğu gibi bu bakış açısı ile diledigin bir yere varamazsın

Bora Mızrakçı 6 yıl

Neymiş o derinlik efendim? Buyrun meydan sizin. Dinliyorum evet.. ???

Alp Bulam 6 yıl

Bende bilmiyorum. Bunu neden yazdığıma bi anlam veremedim.

Bora Mızrakçı 6 yıl

Dostum sen mitoloji, arkeoloji vs. İlgilenen bi adamsın. Liberal olduğun da belli. Keyifli paylaşımların var. Bence Dostoyevski'nin de bir insan olup hani nasıl desek.. İmmm.. Bi konuda yanlış fikir yürütebileceğini pek bugüne kadar düşünmedin tahminim. Bi adamın edebi dehası onun her konuda haklı olduğunu göstermez ki? Öyle bi profil yok dünyada.. Benim anladığım: Dostoyevski (biyografisine sağlam bi bakışım olmadı bugüne dek.. Az sonra bakacağım) bence 'defansif' bir adamdı. Süpper bi hatun düşün. Victoria Secret modeli. Ne yaptın ettin bununla bi şekilde birlikte oldun. Şimdi bu bir insan. Elbetteki zaafları olacak. Kim mükemmel ki? İşte Dostoyevski o cesareti bile gösteremeyen adam. Lanet olsun reddedilme ihtimalim %99'da olsa rüyalarımdaki hatunu gördüğümde dikkatini çekmek için elimden geleni yaparım. Cünkü ben sayısal oynayıp her hafta kazanacağına inanan bi adamım Sana mı çıkacak be abi? Diyene verdiğim tek cevabım: Çıkan da senin gibi düşünse yakalayamazdı o şansı dostum! Daima şansını denemek gerek bence..

Alp Bulam 6 yıl

Çok enerjik bir adamsın Dostoyevski aşağılığın tekiydi. Ayni zamanda yalancı ve kumarbazdı.

Bora Mızrakçı 6 yıl

Beni çok şaşırttın. İlginc bir kişiliğin var. Ama ben de tek kişi değilim ki. Otodidakt bir kişilik daha var. Bütün bu kepazelikler onun oyunu

Bora Mızrakçı 6 yıl

Fight Club'ı izledikten kelli hiçbir şey aynı olmadı zati

Alp Bulam 6 yıl

Sana bişey soracağım! En başında bu konudaki yaklaşımımızdan yana neden taraf olmadın da kendi birikimine ve yaşamsal pratiklerine dayanarak muhalif kimliğini öne çıkardın. Seni bunu yazmaya iten çeken vb unsurlar neydi.

Bora Mızrakçı 6 yıl

Benim düşünce tarzım bu Bora kardeşim: Bi konu üzerinde ısrarcı olmam. Farklı perspektifler açısından konuyu dile getiririm. Muhattabım kafasına yatanı alır. Yatmayanı da bırakır..

Alp Bulam 6 yıl

Aaa çok iyi

Bora Mızrakçı 6 yıl