Varşova'da balık tutmak için izin almak gerekiyor mu?

merhaba hayirli cumalar öncelikle ,, varsova'da balik tutma ile bilgisi olan var mi kart gerekiyor mu acaba? Ve kart aliniyorsa nasil aliriz, Bos yere ceza ödemek istemiyorum simdiden tesekurler

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
15
15 CEVAP

Nasil bir egitim mis bu polonyada verilen. Bizle paylasinda bilelim. İnternet adreside isimizi gorur.
Poznanda bende ikamet ediyorum..
Siz ne zaman kac yillarida yaptiniz bu faaliyetleri? Cunku sizinle hic karsilasmadim. Komisyon dediginiz MAK kararlari ise yani merkez av komisyonu ozaman biryerlerde imzanizinda olmasi lazim.
Akdeniz foku calismalarini bilmem ama urfadaki cizgili sirtlan hikayesinde sizin adinizi duymadim.
Dediklerinizi belgelerseniz sevinirim.
İnternet adreside olur fark etmez.
Bence bunca turun bu zaman kadar gelebilmesi Turkiyedeki onca olumsuzluklara ragmen bir koruma basarisidir. Avrupanin dogal hayatinin yok olmasida avrupa kitasinin basarisidir.
Haa hayvanat bahcesi kulturude batinin dunyaya katkisidir. Hatta yerlileri bile yani farkli insan irklarini kafeslerde sergileyende ayni kafadir.
At gozlugunu yakistirmissiniz bana..
Nereden cikardiniz? Yurt disina cikmak baska memleketleri gormek tabiki insanin ufkunu acar bendede oldugu gibi ama onlarin gozlukleriyle bakmak olsa olsa hayanat bahcesinde tas atanlari (kimse artik bunlar) gorupte hayvanat bahcesini gormemektir.
Size iyi avlar. Ben hic bir hayvani avlamad tam aksine hep dogu koruma faaliyetlerinde bulundum.
Ulkeyi korumanin sadece sinirlari degil icindeki canlilarida korumak olduguna inandim. Turkiye hakkinda atip tutanlarinda biraz olculu olmasinida tekrarliyorum.
Binlerce yillik gecmisi olan ve binlerce sorunu olan bu topraklarin hala var olan guzelikleri varsa bu topraklarda yasayanlarin basarisidir.
Herseyini tuketmis sonrada akil satanlari anlarimda onlarin pesine takilanlari anlayamam.

S