Vestel televizyonumun ekranın ortasında çizgi var, garantisi bitti

Arkadaşlar Vestel marka televizyonumun ortasında gördüğünüz gibi bir çizgi oluşmuş durumda. Yazın da aynı durumdan dolayı servisi çağırmış ve tamir ettirmiştim ama bir kaç ay içinde tekrar aynı sorun oluştu ve bana tv 'nin garantisinin bittiği söylendi ve tv fiyatını aşan bir fiyat istediler. Yani demem gereken şu ki herhangi bir hak talep edebilir miyim sonuçta aynı sorunu hal etmemiş gözüküyorlar. Yolu yordamı bilen arkadaşlar yardımcı olsa çok sevinirim.

com-9otucq097xbj0swox00x.jpg
F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
11
11 CEVAP

Ilk problemi garanti dahilinde yaptirdiysaniz ve nuksettiyse garanti bittigi icin ucret talep edebilirler. Yok hayır ucretli bir sekilde yaptirdiysaniz zaten tamir edilen parca uzerine en az bir yil garanti vermek zorundalar. Bende de ayni sorun oldu, garanti devam ediyordu, kavga döğüş yeni tv aldim.

U

İlk problemi garanti dahilinde yaptırdım. Yani başka bir sorun olsa Tamam derim de aynı sorun olması zoruma gitti demek ki adamakıllı yapmamislar.

Fayık Yancı 6 yıl

Vallahi benim de yapamadilar, tv hazir diye getirdiler actim 3 gun sonra gene ayni sorunla karsilastim. Sonra ben epey olay cikardim hatta isi tehdite bile getirdim. Cunku salak yerine koymaya kalktilar beni. Sonra gittim yeni tv aldim. Daha dogrusu vermek zorunda kaldilar. Genelleme yapamam tabiki ama servisler cogu zaman cakallik yapiyor..

Umut Yarısı 6 yıl

Parça değişimi yapıldıysa en az 6 ay garanti vermek zorundalar galiba elinizde belgeler bulunuyor mu

Doğukan Aytaç 6 yıl

belge yok ama müşteri hizmetlerinde kayıtlar mevcut

Fayık Yancı 6 yıl

Şansınızı deneyin kabul etmezlerse isteyin kanıtlarla birlikte tüketici hakem heyetine başvurup para iadesi isteyin

Doğukan Aytaç 6 yıl

Valla sonuna kadar gidecem. Çok zoruma gitti.

Fayık Yancı 6 yıl

Arayın garantiden yapılan şey aynı şekilde arıza yaptı aynı durum 6 ay otomatik yine garanti süresine dahil olur diye biliyorum

Mustafa Çinik 6 yıl

Aradım ama Garantisi bittiği için ücretli yapılır dediler ben bu akşam iyice yönetmelikleri araştırıp bilgi toplamaya calisacam. Eğer yanasmasalar mahkemeye kadar gider.

Fayık Yancı 6 yıl

Dedinmi son yapılan arızanın. Aynısı oldu die

Mustafa Çinik 6 yıl

Evet aynısı oldu dedim ücretli olur dediler. İsterseniz de firma size ücretli değişim teklif eder yani benimki me bir fiyat biçer ve bana bir ürün teklif eder. Artık o da ne kadar olur bilemem ve aldığım yeni ürünün de garantisi olmayacakmış

Fayık Yancı 6 yıl

Arızanız panel arızası ve kullanıcı hatası olması çok muhtemel bir arıza, büyük ihtimalle kullanıcı hatası diyerek garanti kapsamına almayacaklar. Ama TV nin ekranına damla su değmediğinden veya camsil sıkılıp silinmediğinden %100 eminseniz sonuna kadar gidin aynı arızaya garanti vermeleri gerekiyor çünkü.

Ahsen Tarhan 6 yıl