Yeni ufuklar açacak, bakış açısını değiştirecek kitaplar

Bana yeni ufuklar açacak, yeni bakış açıları sağlayacak, yeni pencereler sunacak ..
Hayatıma dokunacak türde kitap önerisi olan var mı ???

Musmutlu geceleriniz olsun

com-krqj2cpf5kjxn91bc1ck.jpg
I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Ne tür kitap okuyorsunuz efendim, Felsefe, psikoloji, sosyoloji, roman, hikaye, tarih ?

H

Roman okuyorum ama biraz farklı türler olsun istiyorum efendim. Romana ara verip başka türler denemeliydim diye düşünüyorum ..

Ilknur Boğan 5 yıl

Roman okuyorsanız, bir kardeşiniz olarak, sizi eğlendirecek değil, silkeleyip sarsacak, huzursuz edip farkındalık duygunuzu besleyip geliştirecek romanlar okumanızı naçizane tavsiye ederim. Dostoyevski 'nin Karamazof Kardeşleri, Suç ve Ceza. Kafka'nın Şato, Dava.. Milan Kundera'nın Gülüşün ve Unutuşun Tarhi, Yavaşlık... Saramago'nun Körlük, Görmek... Peyami Safa'nın Şimşek, Biz İnsanlar, Yalnızız.., Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar vb. Gibi. Sizi hem düşündürecek, hemde ışığını bilinçaltınızın en kuytu köşelerine uzatıp, zihninizde zengin çağrışımlar yapıp, hem duygu dünyanızı besleyip hem de ferasetinizi keskinleştirecek kitaplar okumanızı öneririm. Tıpkı, Tarkovski'nin, Haneke'nin filmleri gibi... Hoş görünüze sığınarak biraz uzattım. Bağışlanma diler, saygılarımı sunarım Allah'a emanet olunuz efendim.

Hüseyin Gözeci 5 yıl

Bu kıymetli yorumunuz ve birbirinden güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum efendim .. Kitapların bir kısmı bende mevcut, sıralamada öne alsam iyi olacak Tekrar teşekkür ediyorum. Inanın istediğim, farkındalığımı arttıracak kitaplar.. Roman bir yere kadar yetiyor maalesef arada farklılık iyi gelecek diye düşünüyorum. Tekrar teşekkür ediyorum.. Saygılar bizden efendim. Sizler de Allah'a emanet olunuz .. Işiniz gücünüz rast gelsin inşallah

Ilknur Boğan 5 yıl

hüseyin bey merhaba, nasılsınız efendim, sizi artık aramızda göremez olduk umarım hersey yolundadır.

Sema Kilo 5 yıl

Teşekkür ederim efendim. Sizi ve gruptaki genç arkadaşları gurur ve hayranlıkla izliyor, ülkemin aydınlık geleceğine olan inancımı tazeleyip., kuvvetlendiriyorum. Bu vesile ile selam ve saygılarımı sunuyor, hayırlı, huzurlu ve mutlu günler, keyifli hafta sonları diliyorum. Allah zihin açıklığı versin.

Hüseyin Gözeci 5 yıl

Güzel temennileriniz için teşekkür ederiz, eksik olmayın, selam ve saygılar bizden efendim

Sema Kilo 5 yıl