Yoğun bakımda yatan hastaya parmak bastırıp vekalet alan Avukat hangi suçu işlemiş olur?

Yoğun bakımda yatan hastaya parmak bastırıp vekalet alan Avukat hangi suçu işlemiş olur.?
Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Yogun bakımda ki kendinden geçmiş hasta dan parmak bastirarak onay alan avukat o meslegi birakip nitelikli dolandiricilik yapsin hic bir avukat boyle bir sey yapmaz yapani olursada cezasini en agir sekilde öder kimse ses hizindan hizli kosamiyor

S

Ayse Can Hangi il de oldu bu olay

Özgür Bayraktutan 3 yıl

Ayse Can Çok eski olay mı????

Özgür Bayraktutan 3 yıl

Ayse Can O kişinin Allah belasını versin. O kişi Avukat değil. Çete üyesi bence. Alçak şerefsize bak. İnsanları alıkoymak da ne demek yahu.

Özgür Bayraktutan 3 yıl

Ayse Can Burda da var. Nefret ettiler diye sahte iddianamelerle 6 kez dava açtılar. Yine sahte duruşma tutanakları ile ve sahte gerekçeli kararlar ile suç işlemeyen kişiye ceza verdiler. Daha vahim durum şu. Yargıtay da onama kararı verdittiler. Onama kararı da içeriği gerçek değil. O da sahte. Kim kaldı güvenilecek????

Özgür Bayraktutan 3 yıl

Ayse Can Burda iki parti başkanı hakkında suç ihbarında bulundum

Özgür Bayraktutan 3 yıl

Genel düşünce yanlış. Böyle düşünce varken insanlar hep mağdur edilir. Hakim sahte resmi belge tanzim edebilir şeklinde, genel düşünce????

Özgür Bayraktutan 3 yıl

Ayse Can sen alikoymus ise hakkinda suc duyurusinda bulunun neden hemen 155 i aramadiniz arayip gerekli titanak tanzim ettirseydiniz avukatin %40 lik payi isteme hakki hangi sözleşmeden dogdu boyle bir sozlesme imzalandimi imzalandi ise o zaman vermek durumundasınız ama bunun d8s8nda s8zden hic bir sekilde hic bir sey alamaz avukat adalet kesici yada dagiticisi değil o nedenle s8z8 alikoyma ceza verme ceza kesme gibi bir hakki kesinlikle yoktur.

Selim Tarin 3 yıl

Ayse Can Anneniz nasıl

Özgür Bayraktutan 3 yıl

Ayse Can Halen Avukat mı o

Özgür Bayraktutan 3 yıl

Ayse Can Doktora söylediniz de. Doktor savcıya ihbar etmedi mi

Özgür Bayraktutan 3 yıl