2019 başkanlık seçiminde oy kullanacak mısınız?

2019 başkanlık seçiminde oy kullanmayı düşünüyor musunuz?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
69
69 CEVAP

oy kullanacak olanlar tam bir pollyanna

S

Komik oluyorsun bu hak bana Mustafa Kemal Atatürk tarafından verildi ve en doğal hakkımız. Sen yok şusun busun diye bölücülük yapıp ve aklınca hakaret ediyorsun. Kendine gelmelisin.

Batuhan İçer 5 yıl

ben kimseyi bolmuyorum. Su an mustafa kemal yok ve oy kullanmak boşuna. Her şey planlanmış sonuç belli boşuna sandığa gidip sınırınızı bozacaksınız.

Sevda Karga 5 yıl

Evet yapıyorsun oy verenlere ilk hakaret ediyorsun sonra da oy veriyor diye bölüyorsun. İçinden böyle geçmemiş olabilr ama yazarken ne yazacağını iyi düşünmelisin Mustafa Kemal Atatürk yok diye oy vermeyelim mi diyorsun. Sandığa gidip hiç bir zaman moralimi bozmadım

Batuhan İçer 5 yıl

mustafa kemal'in hayatta olup olmaması beni alakadar etmiyor. Oy kullanmanız boşuna, ayrıca pollyanna hakaret değildir siz idrak edemiyorsanız beni ilgilendirmez. Boşuna gidip kaybedin de görün. O tarihe kadar oy kullanmayı dusuneceginize bu ülkeden nasıl gidilir onu araştırın derim.

Sevda Karga 5 yıl

Küçümsemek ve hakarettir. Nedeni ise sizin gibi düşünmememiz. 7 kez oy kullandım ve Ankara kullanım mahsur yavaş olayını da iyi bilirim. Şimdi sokakta mücadele için ilk önce bireysel olarak her türlü mücadeleni vermen gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti bir çok noktasını gezdi bu ülkeden kaçmak gibi bir düşüncem yok. Asıl siz insanlara hakaret ve ayrımcılık yapmamayı öğrenmelisiniz.

Batuhan İçer 5 yıl

o zaman devam et 10 yıl sonra görürüm

Sevda Karga 5 yıl

Şuan için sorun yok ben ülkemi seviyorum. 10 yıl sonra gerçek Cumhuriyet ve laiklik gelince bence siz kaçtığınız ülkeden geri gelmek isteyeceksiniz. Neyse benim işim var kaçtım.

Batuhan İçer 5 yıl

İlk oy olarak kullanıyorum

Ali Büber 5 yıl