32+3 haftalık hamileyim. Protein kaçağı var, sezaryen olabilirmişim böyle bir şey yaşayan var mı?

Arkadaşlar merhaba. 32+3 günlük hamileyim. Protein kaçağı varmış. Dün doktor acil sezeryana almamız gerekebilir dedi. Daha küçük yeni 2 kg olmuş. Çok korkuyorum başına böyle gelen bi sey var mı ?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
27
27 CEVAP

Benimde 34+2 de doğumum oldu. Tansiyon yüksekti bunda daha çok küçük tansiyonada bakıyorlar. 10dan aşağı düşmezse tehlikeli oluyormus. Bende protein kaçağı tansiyon vardı bebeğimin suyu kalmamış ama ben hiçbirini fark etmedim normal kontrole gittim hemen ordan hastaneye gönderdiler 4 saat içinde hemen sezeryana aldılar. Benim değerlerim çok çabuk yükselmiş ve tansiyon hiç düşmedi. Bebeğim 32 haftaya uyumlu 1980 gr doğdu 15 gün kuvezde kaldı ben 1 hafta tansiyonum düşmediği için hastanede kaldım. Sonra 1 ay boyunca tansiyon ilacı kullandım ve hepsi geçti gitti. Bebeğimin sağlığı yerinde benim sagligim yerinde sende hiç korkma. Allah'ın izniyle ikinizde sağ-salim kurtulursunuz inşallah. Stres yapma kendine oda tansiyonu düşürmüyor.

C

Inşallah bende kucagima sağ salim alırım. Çok sagolun. Şimdilik suyum tansiyon herşey normal bakalim ama evet korkuyorum

Huriye Gulak 6 yıl