4 aylık kızıma anne sütünün yanında hero baby verebilir miyim?

Arkadslar kızım 4 aylk anne sütü geceleri alıyor sadece gündüz mama bunu da verebilir miyim

com-cxe65ihtsme10898jegy.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
38
38 CEVAP

4 aylık bebege helek anne sütü alıyorsa neden birsey verme gereği duyarsınız ben anlamıyorum 6 ay sadcee anne sütü deniliyor neden acaba hiç merak edip arastırdınız mı? Vermeyin sunları. He vereceksende kendin yap yogurdunu içine dogal meyveleri koy miksere gec püre seklinde yedir. Bu hazırlar kötü. Ben calısan bir anne oldugun haldr herseyini dogal hazırlıyorum oglumun.

Y

En mantıklısı

Elif Uctu 5 yıl

Elif İkra ya benim gercekten aklım almıyor?

Yasemin İskar 5 yıl

Bn caresiz kaldığım için basvurdm ama yemedi çock

Elif Uctu 5 yıl

Tabiki en ii si evde yapln dır ama iki cockla hç bişe ypmyrm bi ayı dha gcsn kndm ypr verrm inş

Elif Uctu 5 yıl

Ya tabiki zordur. Ben calısıyorum saglıkcıyım sonra iş cıkısı gidip oglumu alıyorum babaneden falan ve cok bitkin haldr oluyorum ama yinede gece bile corbasını herseyini yaparım oglumun. Annelik zaten fedakarlıktır. Bir kac yıl uyku dinlenmek olmasın varsın. Zaten isetesekte birdaha bu günler gelmeyecek.

Yasemin İskar 5 yıl

Öyle tabi onlar iyi olsnda hiç bişey önemli değil

Elif Uctu 5 yıl

2 gün ac bıraktım çocugu cnm yinede almadı

Elif Uctu 5 yıl

Kendimi emzirmeyince eksik hissedyrm suçlu gbi hssdyrm ck üzülüyrm.

Elif Uctu 5 yıl

Gözde Bacaksız mama verilebilir tabikiii ama bayan acıklama yapmamıs direk meyveli yogurdu göstermiş ve bu meyveli yogurtlar zararlıdır anladınız mı ben yargılama yapmıyorum dogruları yazıyorum dogrulara yargılama diyorsanız suan siz de beni yargılamıs oluyorsunuz. Bu post herkese acık oldugu için her yorum yazılabilir. Alınmamak gerekir bizlerdr anneyiz bizlerede cok elestiriler geliyor belki ama oturup üzülmüyoruz. Çünkü insanlara bisey sorulıyorsa yorum da yapma hakkı vardır.

Yasemin İskar 5 yıl

Bakın gözde hanım ben kimseyi kırmamısım bilip bilmeden sacma yorumlar yapmayın lütfen? elif hanım benim yazdıgına ne cevap yazmış siz önce onları okuyun da sonra burda yorumlara katılın. Sırf yorum yapmak için yazmışsınız. elif hanım benim yazdıgım yoruma onay vermiş demekki ben acıklayıcı ve güzel bir yorum yazmısım. Size ne olmus ki şimdi savunmaya gecmişsiniz. Yeni dogan bebekler yani 6 aya kadar olan bebekler herzaman anne memesindr kalmak isterler ve annelerde bebegim doymuyor niyetinden mama vermeye baslarlar yadav. B bos yere mama veren anne cok anladınız mı? Bebek 500 gr alıyorsa ayda doymus anlamındadır. Aylarca hiç kılo almayan bebege mama verirlir yada anneyi sürekli sürekli red eder ise ki benim oglum agla agla zorla gögsümde tuttum onu bebek inatcıysa sen onun saglıgı için daha cok inatcı olacaksın bunların hiç biri olmuyorsa sonra tabiki mama sart. Kusura bakmayın ben bir anneysem burda post acan annelere dogruları yazarım. Sizde lütfen dogruları söyleyin annelere duygusal bakmayın bu işlere.

Yasemin İskar 5 yıl

Gözde Bacaksız bilseydin 6 ayın önemini annelere böyle yorumlar yapmazdın. Bence kavrayamamısın.

Yasemin İskar 5 yıl

Kızlar ikinizde bbklrmz için en iyi yi anltmaya çalısıyosnz tartısmyn canlarıöim

Elif Uctu 5 yıl

Sen profosorlere danısıyorsun bende saglıkcıyım bunların okulunu okudum halada okuyorum anladın mı. elif hanım benim yorumumu onaylamıs ve biz orda konuyu kapatmısız. Peki siz kim oluyorsunuzda hangi yetkilerle bana gelip elestiride bılunuyorsun. Ben orda anne sütünün önemini yazmısım bilmeyen arastırmayan cok insan var belki yardımım dokunur siz cok bilmişlik yapıyorsunuz ya yok prf yok uzm ozaman bos dinlemissn bu uzmları bu prf. Cünkü anne sütünün degerini bilmiyorsun bos konusup benim canımı sıkma. Neyse cahilin yanında kitap gibi sessiz ol demişler

Yasemin İskar 5 yıl

Tersten okumak nasıl birsey ki bir iza etde görelimedemessin ki çünkü belliki sen tersini bile okuyamamıssınSen zaten uslubunu bozmuşsun ki, ikincisi ben okudugumdan fazla gezen biriyim bunuda dip not olarak söylüyorum. Sen kimsin ki ben senin seviyene inecegim sendeki seviye gerlerde kalmıs tatlım ben zaten inemem o seviyelere. Okumakla adam cok güzel olunur cahil kalmaktansa senin gibi. Okuyan emek veren bir insana cahil diyebiliyorsan en büyük cahilliği sen yasıyorsun. Yasın kacki kac yeri gezmissin dolaşmısısn bana hava atıyorsun. Bilgin kadar konuş anladın mı?

Yasemin İskar 5 yıl

Kızlar ikinizede cok teşekkür ederim bnm yüzümden kalp kırılsın istemyrm ikinzdnde özür dilerim

Elif Uctu 5 yıl