6 aylık İngilizce dil eğitimi iki seçenek: ingiltere veya malta

Merhaba,

6 aylık İngilizce dil eğitimi için kendime iki seçenek belirledim ve tecrübeli kişilerin yorumuna ihtiyacım var.

Biri İngiltere'de, diğeri Malta'da olmak üzere iki okul belirledim şu an için. Malta'daki okuldan başlamak ACE English adlı okulun 20 saatlik eğitimi + konaklaması 5800 euro gibi bir ücrete mal oluyor. (18 hafta genel ingilizce + 6 hafta IELTS eğitimi)

İngiltere'de, Londra'da ise The English Studio adlı okulda ise 20 hafta genel ingilizce + 4 hafta IELTS eğitimi + konaklaması ise 5800 GBP'ye denk düşüyor.

Maliyeti aynı aşağı yukarı. Bu iki seçenekten sizce hangisi mantıklı duruyor? Londra doğru bir seçim olur mu İngiltere'de?

Ayrıca, Ağustos-Şubat ayları arası gitmeyi düşündüğüm için Malta'da kışın sıkılır mıyım diye düşünmüyor değilim. Malta için en büyük çekincem bu.

Ekleme: Dikkatimi çeken bir nokta, konaklama genelde kurstan daha maliyetli oluyor. İngiltere özelinde bunu ucuza getirmenin yolu var mıdır?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Dip Not: 2016 yılı için Malta'ya giden öğrenciler toplamında Türk öğrenci oranı %7.9'dur. Türkler ile takılmak veya takılmamak sizin elinizde elbette.

K

Kesinlikle. ACE'deki popülasyon da %7-8 civarıymış.

Semih Kocatepe 6 yıl

Kurum bazlı istatistiği hatırlamıyorum. Ace yazın biraz kalabalık olur türk bakımından ama yıl fiyat&performans bakımından iyidir.

Kubilay Ipekyuz 6 yıl

Kubilay Ipekyuz 27 Ağustos gibi gitmeyi düşünüyorum. O tarihlerde Türkler elini ayağını çekmeye başlar fikrindeyim

Semih Kocatepe 6 yıl

Evet, güzel tarih bence. Sonbahar ve kış güzel geçiyor, yeni yılın en güzel geçirileceği 10 ülkeden biri arasındadır Malta

Kubilay Ipekyuz 6 yıl