Afro dalgası saç kullanımı nasıldır ve olumsuz yönleri nelerdir?

Arkadaşlar merhaba. Afro dalgası dediğimiz saçtan yaptırmak istiyorum. Daha önce yaptırmış olan, kendisi yapan kişiler var mıdır? Hem kullanımı ve olumsuz yönleri hakkında bilgi almak istiyorum hem de yapan varsa fiyat alabilirim Istanbul içinde olmak şartıyla.

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Ben yaptirdim suanda kullaniyorum mecidiyekoyde unicorn boxbraids kasim sonuna kadar -100 tlidi simdiki fiyati ise 500:)

T

Peki kullanışlı mi? Nasıl kullanıyorsunuz biraz anlatır mısınız ?

Neslişah Büyükonat 6 yıl

Evet kullanisli ilk gunler sadece biraz kasiniyor normalde hergun kremlemeniz gerekiyor ama ben biraz usengec oldugum icin ara da kremliyorum ona ragmen gayet iyi, model vermesi kolay oluyor ben genelde acik kullaniyorum topuz yaptiginizda bandana kullanmaniz gerekir dipleri biraz belli oluyor sadece

Tugce Başkurt 6 yıl

Çok teşekkür ederim. Tarama işlemi nasıl oluyor peki? Yani sanırım gerçek saç takılmıyor. Dolaşma, kecelenme olmuyor mu?

Neslişah Büyükonat 6 yıl

Tarama yapamazsiniz cunku diplerden düğüm islemi gibi bir islem söz konusu hafif islatiyorsunuz ve kremliyorsunuz sentetik sac oldugu icin kolay açılıyor dolaşma pek olmuyor bu arada burdan da izleyebilirsiniz https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be

Tugce Başkurt 6 yıl

Kararsizliktan cildiricam bilgileriniz için çok teşekkür ederim

Neslişah Büyükonat 6 yıl

Eger istiyorsaniz bence yaptirin en azindan aklinizda kalmaz ben oyle yaptim

Tugce Başkurt 6 yıl

Büyük ihtimalle ben de öyle yapicam

Neslişah Büyükonat 6 yıl