Ağız içi afta bitkisel çözüm

Hayırlı akşamlar herkese ağızda çıkan aft için evde ne yapabiliriz

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
41
41 CEVAP

Yorumlardan
Yorumlardan aft hk
16 yıldır bu konuda mağdur olan biri olarak yazıyorum B vitamin eksikliğiniz var ve streste tetikleyebiliyor. Her türlü tavsiyeyi denedim mavi ilaç, ağız jeli gibi tıbbi ilaçlardan tutun karbonat, tuz, şap, duta kadar hiçbiri tam çözüm sağlamadı. Taki mucizeyi bulana kadar. Allah'ın izniyle günde yiyeceğiniz 4-5 hurma sizi bu durumdan kurtaracaktır. Çünkü hurma doğadaki en iyi B vitamin kaynağıdır. (Kudüs kurması almayın, Medine mebrum başta olmak üzere, Cezayir ve İran hurmalarını tavsiye ederim. Ben mebrum tüketiyorum 6 aydır.)

H

Nöbet şekeri bir kere kullan bir daha çıkmaz kardeşim ben bir kere emdim 8 yıldır çıkmıyor hatta bogaz enfeksiyonu bile 16 yıldır sıkıntı cekmene üzüldüm. Ben de kardesimde tavsiye ettigim herkeste geçti cok şükür. Mucize gibi ama bitti şükür. Ayda 2 kere olurdu artik hic olmuyor

Aydın Sarıgan 6 yıl

Propolis şekeri ile ilk kullanımda dahi geçirenler var. Kanı temizleyen, oksijenlendiren, damarları açan, hücreleri yenileyen, bağışıklığı güçlendiren, direnci arttıran bir ürün olduğu için bir çok şeye iyi gelebiliyor. Bakteri, mikrop, virüs, iltihap ve enfeksiyonu gideriyor. Vücut kendi kendini onarıyor.

Ahmet Kilicaslan 6 yıl

Ben çareyi çörekotu yağını gargara yapıp içmekte buldum. 13 yaşımdan 33 yaşıma kadar 20 yıl çektim bu dertten. Şükür 2 yıldır çok rahatım.

Çetin Güvendir 6 yıl