Alerjik astım için doktor zespira verdi, çocuğum gece çığlıkla uyanıyor!

Arkadaşlar merhaba oğluma alerji testi yaptirdik değerleri cok yüksek çıktı doktor atak geçirirse ilaçlara başlayacağız dedi ve ben hasta olunca ona da bulaştı ve atak geçirdi doktor alerjik astım diye bize zespira ya baslatti 3 ay boyunca kullanacaksiniz dedi 2 gundur kullaniyoruz ve geceleri uyuyamiyor ciglik cigliga hic boyle olmamisti ilacin yan etkilerinde var bu yuzden kullanmak istemiyorum. Uzun zamandir takipteydim aklima geldi probiyotiklerle bu sorunu çözebilir miyiz? 1 yaşına yeni girdi. Ayrica çok cabuk hasta olan bir bebek. Lutfen bana yardim edin!!!

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Kaya tuzu Lambası tavsiye ederim.. 15 günde bir bronşiolit tanısı alan kızım senede 1 kez geçirmeye başladı

N

Bizde var ama gündüz acmiyorduk siz açıyor musunuz?

Betül Ergindogan 6 yıl

4 saat çalıştıktan sonra faydalı oluyor.. Bu hafta kapalı lambalar. Normalde gece gündüz açık. Odanın metrekaresine göre yeterli mi lambalarınız? Bir de çankırı’dan mı getirttiniz?

Nurgül Tlarım 6 yıl

Zespira bize de kutu kutu vermişti doktorlar.. Hiç kullanmadım onca ilaca yazık oldu.. Hava nemlendirici, tuz lambaları ve en önemlisi pişmiş sarımsak bizi kurtardı Allah’ın izni ile..

Nurgül Tlarım 6 yıl

Aktardan aldik lambayi biz. Pismis sarımsak derken yemeklere mi katiyorsunuz

Betül Ergindogan 6 yıl

Ocakta ya da fırında közleyip yediriyorum çocuklara tuz ve limon kullanarak.. Balgamı inceltip söktürüyor. Öksürük çeşidine göre bazıları tamamen bitiyor ya da çok azalıyor

Nurgül Tlarım 6 yıl

Yanmiyor mu yani karar miyor mu sarimsak

Betül Ergindogan 6 yıl

Kabukları yanıyor tabii kabuklarını soyup yediriyorum iç kısmındaki dişler daha temiz kalıyor. Bir baş sarımsağı bütün olarak közlüyorum.

Nurgül Tlarım 6 yıl