Alınganlık, utangaçlık ve özgüven eksikliği problemlerinden nasıl kurtulurum?

#Ankara

Merhaba Shall We Ben yıllardır var olan özgüven eksikliğinden dolayı hayatta hep kaybeden biriyim. Başarılı biriyim ama kendimi anlatamam, ifade edemem. Sosyal olarak çok zayıfım. Alıngan, utangaç, hassas ruhlu ve güven problemi olan biriyim. İş mülakatlarında kaybettim iletişim zayıflığından ve bu benim artıkyeter dediğim olay oldu. Bunun altında yatan psikolojik etmenler de var. (Travma vs.) "Hayat hassas kalpler için bir cehennemdir" sözü beni anlatıyor
Ne yapabilirim sizce?
Bunu yazıp paylaşmak bir yerden başlamak gerekir diye düşündüm.

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
92
92 CEVAP

Aramıza hoşgeldin bütün arkadaşlarım aktivitelere gelmeni zaten tavsiye etmiş. İstersen uygun olduğun bi günü ve yeri sen belirle ve tanış kaynaş orgünizasyonu yapalım. Hem ev sahipliği yapmış olursun hemde bizler özellikle seninle tanışmak arkaaş olabilmek için yanına gelmiş oluruz.

Y

Ne güzel yazmışsın Yüksel tebrik ederim. Ebru yorumların tamamını okumadım. İlaç kullanmayarak çok iyi yapıyorsun. Zeki bir kızsın. Yüksel in dediği gibi bu ortamlara gir. Hepsi çok iyi insanlar.. Orda sosyalleştikten sonra özgüvenin yerine geldikten sonra diğerleriyle de iletişimin kolaylaşır.

Yasemin Açina 6 yıl

Teşekkür ederim nacizane fikrimi beyan ettim. Umarım işe yarar

Yuksel Atağan 6 yıl