Allah nasıl bir şeydir?

Allah'a inananlar Allah'ı nasıl hayal ediyor? Lüften öğretilmiş "ezeli ebedi
,heryerde vb "diye yanıtlamayın. Gerçekte siz nasıl hayal ediyorsunuz?

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

Bir bulutun üzerinde tombul ak sakallı sevimli bir yaşlı olarak hayel etmişimdir

K

Bulut gidince?

Yildiz Öyün 5 yıl

hayel işte

Köksal Fuat 5 yıl

O da mı gidiyor bulutla?

Yildiz Öyün 5 yıl

bilemem ama çok sevimli bir dede keşke sizde hayel edebilseniz çok seversiniz

Köksal Fuat 5 yıl

Sevmek mi? Cehennemi olan birinden korkulur sadece.

Yildiz Öyün 5 yıl

aslın da insanoğlu onu öyle kötü tanıtıyor sen hem bizleri yarat sonra cehenneminde yak hiç akla bilime mantığa yatacak bir düşünce mi?

Köksal Fuat 5 yıl

GÖNDERDİĞİ KİTABINDA ÖYLE YAZIYOR'!!!!

Beko Aldemir 5 yıl

ARAF 179 Ayeti meali;Diyanet İşleri: Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir. İşet Sayın yıldız ında dediği gibi Kendisinin yarattığı söylenen İNSANLARINA YİNE KENDİSİNİN İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir DİYEN böyle bir Psikopat tanrıdan, yaratıcıdan sadece Korkulur.. Bence'de..

Beko Aldemir 5 yıl

Ayrıca Hud;(118-119) Rabbin dileseydi, insanları (aynı inanca bağlı) tek bir ümmet yapardı. // PEKİ NEDEN YAPMADI?? Fakat Rabbinin merhamet ettikleri müstesna, VAY HAİN VAY'' Kimini öz kimini övey olarak TUTUYOR// onlar ihtilafa devam edeceklerdir. Zaten onları bunun için yarattı. Rabbinin, “Andolsun ki cehennemi hem cinlerden, hem insanlardan (suçlularla) dolduracağım” sözü kesinleşti.// NE KADAR HAİN BİR TANRI'Kİ CEHENNEM İÇİN İNSAN VE CİN YARATIYOR SIRF EGOSUNU TATMİN ETMEK VE YAKMAK İÇİN PSİKOPAT Bİ TANRI..

Beko Aldemir 5 yıl