Almanya için vize başvurusunda davet mektubunun orjinali mi isteniyor?

Arkadaslar merhaba konsoloslugu aradim fakat mesgul .... Vize basvurusunda davet mektubunun orjinalimi isteniyor? Birde hesapta erasmusun verdigi hibeden haric para göstermem gerekiyir mu ?

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
6
6 CEVAP

ben renkli fotokopisini verdim bisey demediler. Hesap isleri içinde noter taahutnamesi ve kesinlikle hibe haricinde anne babanin bordrosu veya hesap hareketi felan istiyorlar. Eksik evrak olarak sorun çıkarmışlardı. Mutlaka onlarida temin et

E

Noter taahhütnasi nasıl oluyor kardeşim kısaca açıklarmısın ??

Hikmet Vurcu 5 yıl

babanla birlikte notere gidiyorsun baban senin adına masraflarının karşılaşacağına dair sana kefil oluyor. Noter gerekli bir taahutname hazırlıyor baban imzaliyor bunu. Noterede onaylatiyorsun.

Erdem Sarıçobanoğlu 5 yıl

Anne veya baba olması şart mı? Herhangi biri olamaz mı?

İlyas Azram 5 yıl

ben babama soylemistim o bana almıştı. Annede olur sanırım kimin geliri varsa o mantıklı. Ama yine sor sen

Erdem Sarıçobanoğlu 5 yıl

birinci derece akraba olabiliyor. Ancak miktar da yazması lazım. Zira aylık 700 küsür euro eline para geçeceğine dair belgeler olması lazım. Hiben 400 euro ise ebeveynin aradaki fark x kalacağın ay kadar para vereceğini mutlaka taahhüt namede belirtsin.

Bilhan Agir 5 yıl

miktara felan gerek yok gereksiz yere vergilendirme uygulanir notere dolgun para vermek istersen o başka. Önemli olan ailenin mevduati bankasinda parasi ve maas bordrosu olmalı.

Erdem Sarıçobanoğlu 5 yıl