Almanya için vize başvurusunda davet mektubunun orjinali mi isteniyor?

Arkadaslar merhaba konsoloslugu aradim fakat mesgul .... Vize basvurusunda davet mektubunun orjinalimi isteniyor? Birde hesapta erasmusun verdigi hibeden haric para göstermem gerekiyir mu ?

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
6
6 CEVAP

Çok soru soruyorum biliyorum ama pasaport peki ben iki aylik staj yapacagim 1 yillik alsam olurmu? Bu arada cevaplar icin hepinize sonsuz tesekkurler ))

G

Almanya'da 6 aydan uzun istiyor diye biliyorum. Yani bir yıl sorun olmaz. Ama zaten para ödemeyeceksin. Alabilirsen iki yıllık al. Defter bedeli 87.5 sabit. Kaç yıllık alırsan al aynı para.

H Utku Karagözler 5 yıl

Senin aldığın pasaport 25 yaşına kadar geçerli olacak.

Kader Yüceler 5 yıl

Ben 29 yaşındayım. Yok öyle bir şey.

H Utku Karagözler 5 yıl

Hürşah Utku Kaya bir arkadasim 3 yıllığına 450 tl vermis ama o nasil oluyor M

Gizem Ybş 5 yıl

ogrenciler icin 25 yasina kadar gecerli harc vermeyeceksin. Mesela benim 2020 ekim sonuna kadar yaziyor. Ogrenci belgenle başvuracaksın sadece defter ucreti vereceksin 87.5 tl onuda kaldirmadilarsa sor bi öğrenci yim ben vermezsem olmazmi de tabiki ogrenci belgen olsun yanında

Erdem Sarıçobanoğlu 5 yıl

Gizem Ybş arkadaşın öğrenci değil mi ?

Kader Yüceler 5 yıl

Ogrenci ama oyle dedi ben yine sorarim tamamdir 2 yada 3 yillik alip 87 tl veriosak sorun yok tesekkur ederim arkadaslar cok ama cok sagolun )

Gizem Ybş 5 yıl

En az 6 ay fazlası için geçerli olmalı

Muharrem Şırgan 5 yıl

gizem maksimum 2 yıllık veriyorlar diye biliyorum. 3 yıl alamıyorsun. Fakat 2 yıl alıp alamayacağın biraz vergi dairesindekilere veya okuluna bağlı. Fırsat bulursam yazacam sana.

H Utku Karagözler 5 yıl