Alt ıslatmaya bitkisel tedavi?

Altını ıslatan cocuklar için tedavi yöntemleri varmı bitkisel yardımcı olabilirmisiniz?
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
56
56 CEVAP

Burden öyrendim: 15 gün yumurtayı çocuğun beline sürüyoruz, her akşam yatmazdan öncee. Bu kürü 8 gün yapdım. 2 ci aydır kupkuruyuz.
Ayrıca teşekkür için yazıcakdım, amma indi söz açıldı, teşekür edirem Meryem Örki bacımaaa

N

Tam olarak yazarmısınız nasıl yaptınıx

Fatma Kozbey 6 yıl

Tam tarif lütfen

Imtisal Karter 6 yıl

Birtane yumurtayı kırıp karıştırın, hergün yatmadan önce karnına beline krem gibi sürün, hemen kurur zaten sarmanıza gerek yok ama yumurtadan gıcıklanan çamaşır değmesin diyenler, kullanmadığınız bir penyeyi üzerine sıkmadan sarın, kaçgün yapacağını siz kendiniz takip edin çünkü bünyeden bünyeye değişiyor sanırım, arkadaşım 20 gün yaptım dedi, Nur hanım azeri, bazen tahmin ederek anlamaya çalışıyorum, nekadar kullandığını anlayamadım, 15 gün demiş, sonra 8 gün demiş ama sanırım biraz ara verip tekrar yapmış... Üşenmediğiniz sürece 20 gün 1 ay deneyip gözlemlemek lazım, akşam saatlerinde sıvı alımı azaltılırsa daha iyi olur

Meryem Örki 6 yıl

Meryem Örki bacım, siz 15 günlük yazmışdınız. Amma ben 8 gün yapa bildim. Okul başladı, kızım yumurta kokusu gelecek benden deye istemedi. Gece sürüyordum, sabah siliyordum. Yine de koku olacak deye kızım istemedi. Ben de bekledim. Yine altına kaçırsa idi, mecburen tekrar başlayıb 15 gün yapıcakdım. Amma avustosdan beri kupkuruyuz.

Nur Yavas 6 yıl

Hiç sıvı alımını da azaltmadık. Aynı davam. Yumurta sürmeye başladığım ilk günden beri hiç yapmadı. Bu kadarına ben de şaşırdım. Streç filimle sardım. Amma sarılmasa daha iyi. Kurusa, daha iyi. Çekiyor belunin derisini. Bence ondan fayda oluyordur.Meryem Örki a hep dualarımı gönderiyorum.

Nur Yavas 6 yıl

Nur Yavas allah razı olsun ablacım, inan çok mutlu oldum

Meryem Örki 6 yıl