Amerika'ya turist vizesi başvurusunda bulundum reddedildi itiraz edebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar ,
Resimde görüldüğü üzere Amerika'ya turist vizesi isteğim olumsuz sonuçlandı. Bu başvuruya giderken yanimda +7yillik öğrencisi olduğum üniversitenin öğrenci belgesi ve sponsor babamın Almanya'daki şirketinden aldığı belge vardı ve arkadaşımın yanına gidiyorum dedim adres ve kişisel bilgiler verdim.
Görüşmeyi yaptigim beyfendi benden önceki iki kişiyi reddetti ve benim konuşmam da 1dk sürmedi.
Engin tecrubelerinize muhtacım redde itiraz yapabilir miyim?

com-nu3c0hlj7o8ejy968h0k.jpg
C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

Amerikanın son zamanlarda sadece 5-6 tane müslüman ülkesine uyguladığı ambargo Türkiye ye ne kadar da uygulanmıyo dese Türkiye ye de uygulanıyo. Bundan ötürü bence, sonuçta beklenilen kriterlerin çoğunu karşılamışsın söylediklerine göre. Eğer illa amerikaya gitmek istiyosan senelerdir oraya gitmek için uğraşan biri olarak (hiç vizeye başvurmadım sürekli araştırırım) oraya öğrenci olarak gitmek en mantıklısı. Direk kabul ediyolar okul ücretini hallettiğin taktirde başka kriter yok.

F

Yüksek lisans diyorsun ben burda üni okuyor olarak öğrenci belgesi götürdüm

Cem Kadakal 4 yıl

Cem Kadakal bu red yediğin vizedeki amaç gidip orada yaşamaksa dediğim gibi orada üni okuyabilirsin illa gitmek istiyorum dersen o tarafa yönel derim

Fatih Yıldıko 4 yıl

Anladım hocam da turistik olursa iş düşünüyordum duruma göre ayak uydurabilirsem

Cem Kadakal 4 yıl

Cem Kadakal valla işte gitsen amerikaya 2 yıllık hemşirelik okusan okulun bittiğinde (sana bağlı olarak) 5bin dolarla haftalık 40 saatle işe başlıyosun yani mesela. Bu 2 yıllık okulu 3-4 senede bitirsen o sırada evlensen göçmenliğe başvursan orada hertürlü kalırsın. Ayrıyetten öğrenciyken sana burdaki part time gibi yasal bir çalışma süresi sunuyo devlet zaten öğrencilere. Kaçak çalışsanda sorun olmaz vs vs. Kafanda bişeyler canlanmıştır umarım

Fatih Yıldıko 4 yıl

Üni okumaya mı git diyorsunuz hocam ben burda bilgisayar mühendisliği bitirdim sayilir

Cem Kadakal 4 yıl

Cem Kadakal evet işte illa gitmek istiyosan orada hayat kurucam diyosan oraya üni okumaya gidip o süreçte artık evlilik mi yaparsın yoksa üniye yazılıp amerikaya adımı attıkdan sonra okula gitmeyip kaçak mı yaşarsın orasını bilmem. Ama amerikaya vize almanın en kolay ve neredeyse garanti yollarından birisi denebilir.

Fatih Yıldıko 4 yıl

Ve pahalı

Cem Kadakal 4 yıl