Anadolu gis sınav görevi çıkmıyor? nedenini nasıl öğrenirim?

Bana 2 yıldır anadolu gisten sınav görevi çıkmıyor. Nedenini öğrenmek için nereye başvurmam gerekir bilen var mı ?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
45
45 CEVAP

eğer motorlu taşıt sınavlarında görev aldıysanız çıkmayabilir. Çünkü mts sınavının puanı 180 açık lise sınavlarının puanı 63.yani görevlendirmeler düşük puandan itibaren verildiği için siz 1 tane motorlu taşıt sınavında gözetmen olsanız başkaları 3 tane açık lise sınavında görev alır. O yüzden mts ye başvurmayın görev puanlarınu dikkate alın.

M

hele bana da o yüzden mi 4-5 senedir hiç görev çıkmıyor. Dee 4-5 sene önce bi defa motorlu taşıtlar sınavında görev almıştım ondan beridir çıkmıyor hiçbir görev

Yasin Yalçıner 5 yıl

Augis ile mtsk farklı sınavlar hocam. Biri anadolu üniversitesinin diğeri mebin sınavı. Yani birbirini etkilemez. Augiste öncelik üniversite personelinin sonrasında müdür ve mdr yrd. En son öğretmenlere dağıtıldığı için görev nadir çıkıyor.

Ilyas Sarıfakıoğulları 5 yıl

hayır hocam ben augis ten bahsetmiyorum. Açık lise ve açık ortaokul sınavları mebbisin sınavı. Aöf te olan üniversite. O ayrı zaten ama açık lise mebbisten alınıyor görev.

Merve Filikal 5 yıl

Tamam hocam ben yanlış anlamışım o zaman. Dediğiniz gibi merkezi sınavnolması sebebiyle açık lise sınavlarını etkiliyor ehliyet sınavını.

Ilyas Sarıfakıoğulları 5 yıl

mervehanım kıdem yılınız kaçtı

Mustafa Öztarsu 5 yıl