Anne sütüne en yakın mama hangisidir

com-lsulr6cl99q742fot5xz.jpg
Anne sütüne en yakın mama hangisidir
K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

Can emziriyosan artik ek gidalara basla corba vs. Bence mamaya gerek yok.. Yada doktoruna danis mutlaka bisey onerir..

M

Tamam canisi ama ben ek gıdaya geçmeye korkuyorum bebeğim bu ayına kadar acayip gaz problemi yaşadım ve geçenlerde biraz yogurt verelim dedik ay çocuk kolumda can çekişti ya sancidan

Kübra Lenin 5 yıl

Acayip evfamliyim çok çok ne olucak böyle bende bilmiyorum

Kübra Lenin 5 yıl

Yogurt gaz yapabilir daha hafif seyler yedir mesela sebze corbasi olabilir.. Ev yapimi tarhana olabilir.. Hafif sivi muhallebi olabilir..

Merve Özşen 5 yıl

Meyve puresi yapabilirsin..

Merve Özşen 5 yıl

Ilk cocuk muu

Merve Özşen 5 yıl

Evet ilk çocuk

Kübra Lenin 5 yıl

Canisi sorması ayıptır meyve püresi nasıl oluyor ay utandim bunu sorarken ama kurban olam mahsur gör bilmiyorum

Kübra Lenin 5 yıl

Ilklerde tecrubesiz oluyo insan bende oglumda sizin gibiydim ama ikincide biraz daha rahat oluyosun.. Bence mama yerine corba falan dene zaten yarim bardak corba icse ona yeter yada muhallebi yedirsen gece yatmadan onu tok tutar..

Merve Özşen 5 yıl

Tamamdır güzel anne bilgilerin için cokkk tesekkur ederim

Kübra Lenin 5 yıl

Bebeginin agiz tadina gore muz mandalina elma at robota cek.. Yada cok karistirmadan.. her bebegin agiz tadi farklidir.. Sen deneyerek gorursun zamanla ..

Merve Özşen 5 yıl

Oyyy vallahi çok teşekkür ederim dur yarın bı deniyim ben

Kübra Lenin 5 yıl

Ayy bende tesadüf gördüm bu yazıları şimdi bebek 6aylik muz ve mandalina bu aylarda pek önerilmez muz kabız yapabilir mandalina azda olsa alerjik diye biliyorum. Canim bebegin daha önce mama kullanmadiysa kabul etmiyor o aylarda bende denedim ağzını açmadı ne biberon nede kaşıkla..

Yavuz Per 5 yıl

Elma armut puresi kullanabilir kabiz yapacak kadar degil zaten karistirip yapicak.. Her cocuk farkli olur ben oglumda hic bi sorun yasamadim.. Zaten yukaridada belirttim doktorunuza danisin diye..

Merve Özşen 5 yıl

Canım ben meyve puresine birşey demedim sadece muz ve mandalinayi söyledim arkadaş bilsin ona göre versin diye

Yavuz Per 5 yıl

muz elma armut cam rendeden gecirip verebilirsin tarhanayi da verebilirsin ama ilk elma ve armutla baslayabilirsin gece sadece pirinc unu yapabilirsin uyumadan su pirinc unu azda meyve puresiyle karistirip verebilirsin gece cok kalkmasi sut yetmediginden degil dis cikartmasi susamasi vs vs bizde oyleyiz bazen sadece su icip bile uyuyor

Zeliha Karlık 5 yıl

Sakin mamayi birakma olurmu hic. Daha gecen gun aylik kontrolumuzda doktor ek gidayi fazla kacirmayin asil yemegi mamasi ek gidalari atistirmalik gibi ara gun olarak vereceksin dedi. Bizimkide biraz az kilo alinca doktor uyardi. Mama anne sutunun yerine veriliyor sonucta. İcinde bir suru vitamin mineral var.

Burcu Cagay 5 yıl