Anne sütüne en yakın mama hangisidir

com-lsulr6cl99q742fot5xz.jpg
Anne sütüne en yakın mama hangisidir
K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

Kübra Lenin butun bebekler gece uyaniyor 1 saat olmuyor belki aralari ama yatmadan once mamav. S verirsen karaciger yorulur organlari yorulur simdiremedigi icin uyusur onun icin uyur yazik gunah bebegine eger ise gitmiyorsan gece kalk emzirmeye sor bak anne sutu alan butun bebekler uyaniyor ve cogu kisi de bu sekilde uykudan fedakarlik yapiyor sen simdilik ne veriyorsan ne yediriyorsan hep ayni saatte yap ve uyku duzeni olussun yemeklerini ayni saatte uykusunu ayni saatte bi daha gece de kalkmaz uyku terbiyesi alirsa hangi dr a gittimse aynini soyledi

G

Canım gayet güzel konusmussun teşekkür ederim fakat benim kızımın zaten sabahları ve gece yatma saatine göre yatma saatleri var düzenli bir şekilde uyku saatlerimiz olduğu için çok şükür ben zaten emziren bir anneyim o gıgh dedimi ben uyanıyorum hemen meme veriyorum onun için fedakarlık yapmicam kimin için yapicam elbette kalkıyorum çalışmamda calismasamda ben kalkmak zorundayım bunun bilincindeyim ve hicde gocunmuyorum benim derdim çocuğum doymuyorsa ben ne yapabilirim yani .

Kübra Lenin 5 yıl

Yanlis anlama bn bencilsin demedim tabiki herkes bebegini dusunuyorda emin ol tanidigim bazi insanlar var sirf gece kalkmamak icin aksamdan mamayi dayiyorlar bunu yapma demistim

Gamze Karadeli 5 yıl

Benim iki bebeğim hep mama icti sonuncusuda hem anne sütü hem mama karışik. Hepside gece kalkip mama ictiler her 3 Saate bir. Gece kalkip mama hazirlamak bebegin ağzina memeni vermenden daha zor. Ve bi bebek mama iciyor diye bütün gece yatmaz o bebegine bağli.

Sedef Veda 5 yıl

kübra hnm psikolojik olarak sütüm yetmiyor derseniz sütunuz yetmez. Süt kampına girin. Beslenmenizi uykunuza dikkate ediniz. Sık sık göğsünüzu sağın. özellikle elektrikli cihazla sagarsaniz emin olun ki sütunuz artacak hatta stok yapacaksınız. Mama vermeyin lütfen.

Mihriban Ahmed 5 yıl