Annemin kalp kapakçığında açıklık var ne iyi gelir?

selamlar.. Büyük umutla yardımlarınızı bekliyorum. Annem 75 yaşında. Kalp hastası. Kalp kapakaçığında açıklık var. Ameliyat çok riskliymış. Bu durumda olupda çare bulan arkadaşlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum sevgili arkadaşlar. Ne olur rica ederim olumsuz tecrübe yaşamış arkadaşlar varsa onları paylaşmayın. Çünkü morale çok ihtiyacım var...

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

Gizem hanım sadece kalp damar için üretilmiş bir toz içecek var çok etkili benimle iletişim kurarsanız yardımcı olurum

A

bakın bizim durumumuz kalp kapakcığı açıklığı.. Sizin ürününüz kapakcığı kapatacak mı.???

Gizem Ulualan 6 yıl

Gizem hanim benim bahsini ettigim ürün tüm kalp sorunlarinda etkili kalp kaslarında kapakcikta kalp ritim bozuklugunda

Abdullah Narinoğlu 6 yıl

bahsettiğiniz ürün hangi marka grubunda?

Gizem Ulualan 6 yıl

Canim kapakçık ameliyatı ihmale gelmez. Ertelersin bu sefer de kalp büyüme yapar kapak değişsede düzen tutmaz. Ürünlerle falan oyalanma hasta senin hastan sonra kimsenin ciğeri yanmaz bir tek senin ki yanar.

Sandık Tatil 6 yıl

Gizem Ulualan mesaj bölümünüze attim inceleyin

Abdullah Narinoğlu 6 yıl

zaten annemde aynı zamanda kalp bùyümesi de var. Herhalde onun için doktorlar ameliyatı onaylamadılar

Gizem Ulualan 6 yıl

Gizem hanım o zaman ameliyat yaptırmayın. Eşimin abisinde de hem kalp büyümeşi hem kapakçık hem aort damar sorundu ameliyat oldu 1 hafta sonra kalp büyümeşi olduğu için kapakta problem oldu. Öyle böyle 10 sene yaşadı. Ancak onun ölümü aort diseksiyon yani yırtılmadan 3 ana damar yırtıldı iç kanama durdurulamadi. Kalp büyümeşi için ilaç veriyorlar durdurmak için. Birde yaş ileri olunca ameliyat eziyet olacak ona. O nedenle yapmazlar ameliyat. Rabbim yardımcıniz olsun. Anneniz için fetih süresi okurum inşallah şifa olur. Adı nedir annenizin hitaben okuyayim.

Sandık Tatil 6 yıl

sandık hanım çok iyisiniz. Allah Sizden razı olsun. Annemin ismi meysune.

Gizem Ulualan 6 yıl

tamam Gizem hanım siz canınızi sıkmayın dua edin şu aşamada. Rabbim en iyi yolu ve zamanı bilir. Siz çaresizliğinizi Rabbime bildirin sadece o size en güzel cevabı verecektir. Bizler kul olarak en güçlü silahımız olan Kuranla ancak destek olabilirız birbirimize. Bunu da çok görmemeliyız. Bu bizi ne yorar ne bunaltır. Hatta yardımci olabilmenin ve karşı tarafın mutlu olmasına sebep olmanin huzuru hiç birşeye değişilmez. Adını şimdi not alıyorum. Ilk size okuyacagim. Sonra başkalarına. Inşallah Rabbim yüzlerinizi güldürsun hep. Sağlık sıhhat versin hep. Ne yaşarsak yaşayalim hepsi de Allah'tan o nedenle hepsi de kabulümuz bunu da unutmayın olur mu. Moralinizi yüksek tutun. Annenizde sizden güç alsın.

Sandık Tatil 6 yıl