Antikorların saldırması ile otoimmün hastalıklar mı ortaya çıkar?

Antikorların dokulara saldırması ve zarar vermesi ile otoimmün hastalıklar ortaya çıkar
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Probiotikler bagisiklik sistemini guclendirir
Guclu bir bagisiklik sistemi iyilesme ve direnc mekanizmalarini harekete gecirir

H

Güçlendirmekten ziyade düzenliyor. Düzenli ve güçlü yapıyor. Düzenli olması çok önemli. Örneğin benim rahatsızlığımda güçlü bir bağışıklık sistemi istenmiyor. O yüzden sürekli bağışıklığı düşüren azotiyoprin türevi ilaçlar veriyorlar. Ama 2 seneyi geçti kullanmıyorum. Her ne kadar doktorumla bu konuda anlaşamasak da bağırsağa odaklandım ben de.

Ahmet Tari 6 yıl

Probiyotik ve kemik suyu dediğimde, doktorun yorumu neydi biliyormusunuz. "Alakası yok. Midenin ph'ı o kadar etkili ki parmağınızı soksanız eritir. Kemik suyunu da probiyotiği de anında yok eder." Peki ilaçlara niye bişey olmuyor dediğimde ise sessizlik.

Ahmet Tari 6 yıl

Gluten diyeti dediğimde ise hayatımın fırçasını yedim koskoca proftan. Yeni moda oldu bu da, ekmek elzem yemeden olmaz, abartmadan yemelisin dedi. Sonra da senin hastalıkla çok kolay başediyoruz, ekstra ne yapıyorsun diyor

Ahmet Tari 6 yıl

Ilaç firmaları para kazansın Allah bildiği gibi yapsın o doktorları ömrümün 7 yılını yediler

Adı Mazakoğlu 6 yıl

Ben çok kızamıyorum doktoruma. Yine de Allah razı olsun diyorum. Hastalığın en tehlikeli döneminde, en düşük doz kortizonla önüne geçti. Bazı doktorlar, damardan pompalıyor günlerce. Kemik erimesiymiş, glokommuş vs önemsemiyorlar bile.

Ahmet Tari 6 yıl

Anlatsam 3 sezonluk dizi çıkar sonuç çölyak ben kızıyorum çok kızıyorum teşhisimi kendim koyup gitmemeliydim okadar prof varken bölüm başkanı varken

Adı Mazakoğlu 6 yıl