AÖF'de Türk dili ve Edebiyatı bölümü okuyup alan değiştirme yapılabilir mi sınıf öğretmenleri için?

Değerli arkadaşlar, AÖF İkinci Ünv. Türk Dili ve Edebiyatı okuyup alan değiştirme şansım nedir? (Sınıf öğretmeniyim)
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Açıklık getirmem gereken bir durum oluştu: "Alan değişikliği" ibaresini gectigimiz yıllarda sınıf ogretmenlerinin yan branşlarına atama talihsizliklerini kast ederek söylemedim, isteseydim o yil kolayca alan değiştirirdim.. Bana göre büyük bir haksizlik ve hataydı o atamalar.. Ben edebiyata olan tutkum arttığı icin bu mesleğin eğitimini alıp donanım sahibi olarak devam edip edemeyeceğimi araştırıyorum.. Kırıcı olmazsanız sevinirim

S

Hocam 2. Üniversite okuyup olup alan değişikliğini epeydir bekliyenler var böyle bir uygulama gelse bile edebiyatın çok şansı olacağını zannetmiyorum çünkü atama bekleyen çok kişi var ve alımlarda malum

Betül Alsp 6 yıl

Anladim hocam.. Bir soylentiye gore de diploma hakkını elde ettikten sonra MEB 'den direkt tayin istenebiliyormus.. Ben aslında bunu araştırıyorum daha çok..

Sevil Mistry 6 yıl

Yok hocam öyle olmuyor onun içinde MEB in ayrıca alan değişikliği yapması gerekiyor vardı öyle arkadaşım

Betül Alsp 6 yıl

Sayın hocam okulu bitirdiğinizde eğer MEB Alan değişikliği duyurusu yapar ve Edebiyat branşı da açık olursa sizde başvuru yapabilirsiniz.

Yaşar Bilican 6 yıl

edebiyat okumak deyince aklıma geldi. Edebiyat okumak pişmanlıktır isimli bir video var youtube'da. Dileda arslan isimli biri çekmiş. Türk dili ve edebiyatı okumuş. Onu da bir izleyin bence. Belki biliyorsunuzdur.

Burcu Çalıkyavuz 6 yıl

Öğretmenim görüşlerinize katılıyorum, ben de yan alanım Türkçe olmasına rağmen tercih etmedim, çünkü bana göre de yanlıştı.

Hikmet Zgn 6 yıl