Araba hasarını kasko hasarsızlığı delinmeden nasıl tamir ettiririm?

Arkadaşlar arabam apartmanın otoparkında park halindeyken, mantolama yapan arkadaşlar arabama ingiliz anahtarı tarzı bir alet düşürmüş sadece sağ ön farın camı kırılmış koruyucu plastiği, farda hiçbir sorun yok çalışıyor fakat kötü görünüyor rahatsız ediyor. Servise gittiğimde sağ ön farın komple değiştiği hepsinin bi bütün olduğunu söylediler ve 5.400 gibi bi rakam çıkardılar kaskom var ve kaskom ödüyor fakat hasarsızlığım delindiği için çok büyük bir miktar indirimi kaybediyorum. Acaba bu farı sigortadan yaptırabilme şansım var mı bu konulara çok uzağım yardımcı olursanız çok sevinirim.

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Birebir aynı sorun başıma geldi. Aracımın sağ ön farına mantoloma yaparken malzeme düşürdüler(far camı kırıldı).Firmanın yetkilisiyle görüştüm adam ışınlanarak yanıma geldi. Sonuçta bu büyük bir hata önlem alınmamış ve o araç yerine küçük bir çocuk olabilirdi orada muhabbeti dönünce anında arabaya bindik gidip serviste yaptırdık.

Ö

3 kuruş ucuz mantolama yaptırıcaz diye nerede işini düzgün yapamayan firma var onlarla anlaşmak zorunda kaldık işçiler 3 kez değişti iskele 2 kez değişti. Firmanın sahibi kadın arkadaş da hiç ilgileniyo gibi görünmüyor fakat yarın sabah ilk işim arayıp sorunu çözmeye çalışmak olucak teşekkürler

Bekir Sakiroglu 6 yıl

Bekir Sakiroglu mantolama devam ediyorsa mutlaka binanın dıştan fotoğraflarını çekin, ben çok az araştırmıştım binanın dışına file felan germeleri gerekiyormuş. Oradan gerçekten bir çocuk geçiyor olabilirdi. Bence peşini bırakmayın onlar düşünsün.

Özgün Oğan 6 yıl