Astral seyahatin mantıklı bir açıklaması var mı?

Astral Seyahatla ilgili mantıklı bir açıklamanız var mı?
Böyle bir olay gerçekten varsa tarihteki önemli liderler, bir şekilde bunu öğrendiyseler bundan yararlanmış olabilirler.

com-hv3wg7grsa0yuc5gmn4h.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Astral Seyahat ile geleceğe gidemeyiz. Ancak evrenimiz aynı zamanda bir kayıt merkezidir. Ve bu kayıtlar atom altı dünyada barınır. Ve bunlara Akaşa kayıtları denir. Astral seyahat sırasında "Akaşa Kayıtları"'na ulaşılabilir ve geçmiş dönemde yaşananlar öğrenilebilir. Diğer yandan astral seyahat sırasında hareketlerimiz düşünce hızı ile yönlenir. Özellikle şamanların yaptığı bir çalışmadır. İleri ki seviyelerde astral bedeninizin formunu değiştirebilir, dünyanın dışına çıkabilirsiniz. Hatta kara şamanlarla enerji anlamında karşılaşıp, biraz çekişme yaşayabilirsiniz.

Astral seyahat kalp, tansiyon, ağrı, psikolojik bunalım içerisinde olanlar için uygun değildir. As. Sırasında nabız hızı çok düşer, beden savunmasızdır. Bu yüzden çalışma yapmak isteyenler en az 1 ay önceden yoğun bir meditasyon programına girmeli ve et tüketmemelidir.
Astral seyahat sonrası gördükleriniz veya yaşadıkşarınız rüya gibi gelebilir.. Bir deftere o an uyandığınızda kısa kısa notlar almanız faydalı olacaktır. İlerleyen zamanlarda rüya ile as. Arasındaki farkı tamamen anlayabilecek farkındalığa erişirsiniz.

U

Alıntı mı tecrübe mi

Hidayet Karacaören 6 yıl

Tecrübe

Ulka Süleyman 6 yıl

Melek Bozacıoğlu ben de mesaj attım öğrenmek istediklerim var.

Sedat Akbayir 6 yıl

Aaa BENİMDE SORUM VAR D: *sıraya geçer*

Berk Harmandar 6 yıl

neden et tüketmemeliyiz?

Çelik Hekimoğlu 6 yıl

Rez

Berke Gokbayrak 6 yıl

Çelik Meditasyon ile alıştırma sürecinde et ve et ürünleri tüketildiğinde vücudun enerjisi mide de toplanır. Bu da enerjiyi dengesizleştirir. Kaliteli meditasyon ve astral seyahat yapmaktan alıkoyar. Diğer en önemli sebep ise; astral seyahat şamanik bir çalışmadır ve şamanik çalışmalarda ruh barındıran hiçbirşey yenmez çünkü tüm canlılara saygı duyulmak zorunludur.

Ulka Süleyman 6 yıl

Melek Bozacıoğlu sağ ol çok teşekkür ederim

Çelik Hekimoğlu 6 yıl

Ben hayatımda et ve et türü yemedim acaba daha mı kolay olur ?

Hacı Özyağcı 6 yıl

Hacı Özyağcı evet enerjiniz daha temizdir

Ulka Süleyman 6 yıl

Peki ruhun bedene dönememesi olayı doğru mu? Böyle bir şey gerçekleşebilir mi?

Ege Vuraltaci 6 yıl

Ege Selam. Başlangıç seviyesinde böyle birşey mümkün değil. Ancak ileri ki seviyelerde kişi astral bedenini güneş sistemimizin dışına çıkarırsa geri dönüşte sıkıntılar yaşayabilir. Böyle bir durumda kişinin bedeni ölmez hiper uykuya geçer. Ta ki astral beden geri dönene kadar. Bir de altın makas olayı vardır. Artık işin savaşma, kaçma ve hükmetme olayıdır. Uzak doğu şamanları tarafından geliştirilmiş bir tekniktir ve yalnızca monklar kullanabilir. Altın makas, ustanın astralde senin enerji bağını kesmesidir. Böyle bir durumda kişi yine hiper uykuya girer ve uzun bir zaman sonra bilincini kaybedebilir. Aynı işlemin Altın el olanı da vardır ki o da negatif enerjileri kendinden korumak içindir. Son olarak ben hiçbirisi ile karşılaşmadım Belki de sadece efsaneden ibarettir bilemem

Ulka Süleyman 6 yıl

Açıklaman için teşekkür ederim. Denemelerimizde daha başarılı olmamız için teknikler var mı? Yani meditasyonun ve et olayının dışında. Mesela siz neler uyguluyorsunuz?

Ege Vuraltaci 6 yıl

Astral Seyahat öncesi muhakkak sıcak duş alır ve 1 adet havuç yerim. Astral seyahat kıyafetlerimde sarı renktedir. Neden sarı? Çünkü astral Seyahatte çıkış noktamız manipura şakramızdır yani göbeğimizin 2 parmak altında ki enerji çıkışı. Aynı şekilde bedenimizle, astral bedenimiz arasında ki bağda oradan çıkar bildiğimiz kordon gibi birşey kısaca Sarı renk manipura şakrayı besler böylelikle as. Kalitesi artar. Havuçta aurayı dengeler böylece ilk çıkış anında şiddetli hisler yaşamayı önlemiş olurum. Sandal ağacı tütsüsü ajna şakrayı yani 3.gözü besler bu önemlidir çünkü gözlerimizi kapattığımızda kendimizi izlediğimizi imgelememiz lazım sandal ağacı tütsüsü zihni alfaya getirmekte yardımcı olur. Yani zihni uyanık tutar bedeni uyutur. Odam asla zifiri karanlık değildir muhakkak loş ışık olmalı ben mum tercih ediyorum çünkü Ateş canlıdır ve chi enerjisi üretir bu da aurayı besler ve kaliteli bir çalışma sağlar. Baş ağrısı dahil modum biraz düşük dahi olsa asla çalışma yapmam. Çalışma esnasında herhangi bir ağrı veya dikkat eksikliği olursa çalışmayı bırakıp uyurum. Yani asla bilinci zorlamamamız gerekiyor. Çalışma yapabildiysem çalışma sonrası da bir bardak 2 damla limonlu su içer uyumaya devam ederim. Bu yüzden limonlu suyumda yanımdadır Çalışma esnasında hiçbir elektronik cihaz odada olmamalı ve tüm takılar çıkarılmalıdır. Metaller enerjiyi kendine çekeceğinden çalışmanın Kalitesini düşürür

Ulka Süleyman 6 yıl

Çok teşekkür ederim ilginiz ve açıklamalarınız için İyi akşamlar.

Ege Vuraltaci 6 yıl

geleceğe gidemiyorsun Argıncık Sağlık Meslek

Fırat Mirza 6 yıl