Astral seyahatin mantıklı bir açıklaması var mı?

Astral Seyahatla ilgili mantıklı bir açıklamanız var mı?
Böyle bir olay gerçekten varsa tarihteki önemli liderler, bir şekilde bunu öğrendiyseler bundan yararlanmış olabilirler.

com-hv3wg7grsa0yuc5gmn4h.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Geleceğe gitmeniz için ışık hızını geçmeniz yada ışık hızında ilerlemeniz gerekmektedir. As. Esnasında böyle birşey mümkün değildir. İnsan enerjisi ışığı geçemez.

U

Bilimsel konuşacaksanız konuşabiliriz Özel görelilikten başlayalım mesela astral seyahatın bilimde yeri yoktur bilimin kabul etmediği ama var olan birçok şey var..

Emre Batıtürk 6 yıl

Işık hızını geçmek neden zaman bükülmesi ya da adi herneyse ona sebep olsun?

Emre Keliç 6 yıl

Emre aynen bilimde asla yeri de olamaz. Çünkü mental bir çalışma ancak istediğiniz kanunu ekleyin ışığın etkisiz olduğu tek yer karadeliklerdir. Fotonları aşabilecek bir hız yok ne bilimde ne de diğer durumda.

Ulka Süleyman 6 yıl

Bilimde yok evet ama diğer durumda işler değişir zamandan ve mekandan münezzeh olanı deney tüpüne koyamazsınız

Emre Batıtürk 6 yıl

Astral Seyahatte zamandan ve mekandan münezzeh değilsiniz ki. Yaratıcıyı kast ediyorsanız sınırı zaten aşmıyorsunuz. Evreninde sınırları vardır, kuralları ve yapılamazları. Siz ruhunuzu bilinçli olarak kullanıyorsunuz. Zaten bedeninizle astral bedeniniz bir bağ ile birbirine bağlı oluyor yani, ne kadar uzağa giserseniz o kadar kontrolü sağlamakta zorlanırsınız. Bu da bizim sınırlarımızı çizer işte

Ulka Süleyman 6 yıl

Sınırlar ilizyon gibidir aslında yoktur..

Emre Batıtürk 6 yıl

Belki Kara enerji ye bağlanabilir ama onun bu evrende oluşması çok uzun sürdüğünü okumuştum. Paralel evrenleri bilemem ama dediğim gibi deneyimlemedigim hicbir şey yoktur.

Eray Hancı 6 yıl

Isik hızında gitmek fizik icin imkansizdir çünkü bu konuya bagli tum formulleri tanimsiz yaparsin. Isik hizindan hizli gitmek icin kutlesizlikten bile fazlasi yani kutlenin eksi olmasi gerekir. Takyonlar sanal parcaciklardir ve kutleleri de sanaldir (kök -1 gibi) bu yüzden isik hizini rahatlikla gecerler. Fakat bilim kütleli bir nesnenin isik hizinda gitmesini imkansiz kılar. Dıger konuya gelirsek isik hizina asiri yaklasan bir tren dusunelim bu tren dunyanin cevresinde turlasin isik hizina ne kadar yaklasar isek zaman o kadar yavas akmaya baslar zaman bizim icin yavas akacagi icin tren icindeki yasadigimiz 1 saniye tren disindaki dunya icin haftalari hatta aylari bulabilir bu yuzden kısmi olarak geleceğe gitmiş oluruz. Ve Fizigin kesinlikle sınırları vardır fakat bazı kuantumsal durumlarda istisna olabilir (takyon)

Hasan Korkmazyigit 6 yıl