Asus zenfone 2 laser hakkında yorumlar

Arkadaşlar bu telefon hakkında bilgisi olan var mı? Daha önce Asus kullanan memnun kalanlar yorum alabilir miyim?

com-gnmxm2ft3w2ac1v7xz7g.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
41
41 CEVAP

telefon guzel lakin almisken zenfone 2 al. 4 gb ram var, uzun yilar goturur seni. Ben de 1 ay once zenfone 2 , lg g4 arasinda kalmistim g4 almistim ithalatci garantili olarak. Kamerasi muazzam, özellikleri de saglam. Zenfone 2 de saglam telefon. Bence 200 daha ver ya g4 ithatalci garantili al ya da zenfone 2 al.

E

ithalatcı garantısı ne oluyor ben teknosadan alıcam herhalde g4 u hangı garantılı oluyor

Erhan Sertcan 5 yıl

Teknosadan alacagin lg turkiye garantili olur. Ithalatci garsntili ise ithalatci firma tarafindan garantisi karsilanir. Yani ithalatci aldigin zaman telefona birsey oldugunda lg turkiyeye goturemessin, bakmazlar. Ama ben aldim, telefonu saglam kullandikdan sonra bir sikinti olmaz, tutupda teknosaya 1800 lira vermek bana mantikli gelmiyor. Hepsiburada dan aldim 1280 liraya, suan 1250 lira.

Eser şeker 5 yıl

Eser şeker e pekı sızın telefonda skntı cıksa nereye gotureceksınız malum teknolojık malzeme hepsı duzgun olacak dıye bısey yok valla kafam karıstı

Erhan Sertcan 5 yıl

Aynen sans isi biraz. Ben hepsiburada dan aldim saticisi da hepsiburadaydi,garantiyi evo karsiliyor. Baka satician alirsan da garantiyi genel de delta miydi neydi o karsiliyordu. telefonda bir sikinti olursa evoya gotururum garantimi evo karsiliyor cunku. Sikayetvardan baya baktim evoya gecirmisler ama yinede 500 lira fazla vermek mantikli gelmesi bana ithalatci garantili aldim.

Eser şeker 5 yıl