Ayak mantarı için ne yapmalıyım?

Ayak mantarı için ne yapmalıyım?
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
4
4 CEVAP

AYAK MANTARI TEDAVİSİ İÇİN;
HİKMET ERSOY·5 TEMMUZ 2017 ÇARŞAMBA
** Sirke ile ayak mantarı bitkisel tedavi Malzemeler Sirke (60 ml) Su (2 litre ) Hazırlanışı ve Uygulanışı: Ayak banyosuna veya leğen içerisine 2 litre su ile 60 ml sirke dökün ve ayaklarınızı su içerisinde dinlendirin. Yaklaşık olarak 15 dakika dinlendirdiğiniz ayaklarınızı ardından temiz su ile yıkayabilirsiniz. Sirke ile ayak mantarı bitkisel tedavi yöntemini ayda en az 2 kere uygulayabilirsiniz.

** Kabartma Tozu ile ayak mantarı bitkisel tedavi Malzemeler Sıcak Su (4 su bardağı – 1 litre) Peroksit (1/4 bardak – 60ml) Kabartma Tozu (1/2 fincan – 120ml) Sirke (1/4 fincan -60ml) Hazırlanışı ve Uygulanışı: Ayak banyosu veya leğen içerisine yukarıdaki bütün malzemeleri katarak karıştırın. Ardından mantar bulunan ayaklarınızı bu suyun içerisine dokun ve yaklaşık 15 dakika boyunca ayağınızı su içerisinde tutun. Ayak mantarı bitkisel tedavi yöntemini en az ayda 4 kere uygulamanız gerekmektedir. Aynı zamanda gün içerisinde ayak mantarı veya tırnak mantarına sirke ile ıslattığınız pamuğu koyun ve yara bandı ile tutturun. Her sabah koyduğunuz sirkeli pamuğu akşamları tekrar çıkartın. Kekik yağı ayak mantarı veya tırnak mantarına iyi gelen bitkisel yağlar arasındadır. Dilerseniz ayak mantarları için kekik yağı ile pansuman yapabilirsiniz."

** Ayak Mantarına iyi Gelen Bitkisel Yağlar Ayak mantarına iyi gelen bitkisel yağlarda kullanabilirsiniz. Sizlere ayak mantarına iyi gelen bitkisel yağlar içerisinde portakal yağı, çay ağacı yağı, kekik yağı, argan yağı gibi vitaminli ve sağlıklı bitkisel yağlar önerebiliriz. Müsait olduğunuz zamanlarda ayaklarınıza 1’er damla damlatarak bitkisel yağlar ile ayak mantarı

H

Teşekkürler

Hacı Sakı 6 yıl