Ayda kaç kitap okunmalı?

Sevgili kitap düşkünleri dostlarım... Ayda kaç kitap okumalıyız. Yada senede...
ben bu seneyi 25 kitapla kapatıcam sanırım..
Okuduklarım arasında kalın olanda var incede.. Yorumlarınızı bekliyorum...

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
46
46 CEVAP

Bence ölçmek ve ne yaptığını bilmek önemlidir. Gelecek için hedef belirler motive eder. Çoğu arkadasin dediği gibi önemli olan okumak, saymaya ne gerek var sözüne katılmıyorum. Bunun için istatistik tutan "goodreads"uygulaması var mesela ve çok harika bir program, bilen bilir. Benimde bu sene 22 kitap oldu. 25'e tamamlayacagim inşallah.

M

Şöyle ki bu söylediğiniz aslında doğru fakat bunu kişi kendi içinde yarışa sokup tık tık tık makina gibi sayıya ulaşmak için okuduğunda işin özü kaçıyor. Ha bunu yapmayıp cidden sindiriyorsa, anlıyorsa, düşünüp muhakemesini yapıp üzerine vakit ayiriyorsa, elindekini okurken aklı ne zaman bitecek diğerine ne zaman geçeceğim demiyorsa amenna

Sevda Tatlıses 6 yıl

Bu konuda haklisiniz. Ve ben bu tarz kendiyle yarisan bir kisiyim. Bitsede yeni kitaba başlasam heyecani taşırim her zaman. Bunun yaninda defaatle okudugum kitaplarda vardir tekrar okumayi ozledigim..

Muhammet Cakal 6 yıl

Öz eleştiri ne mutlu tesekkurler

Sevda Tatlıses 6 yıl

Bu arada ben direk sizin yazdıklarıniza göre yazmamistim. Ayni anda gönderince cakismis size nispet gibi olmuş kusura bakmayin.

Muhammet Cakal 6 yıl

Yok estağfirullah öyle anlamadım denk geldiği için bende hemen cvp vermiş oldum

Sevda Tatlıses 6 yıl