Ayla filmi hakkında izleyici yorumları

'hadi canım ordan türk sineması ne anlar oscarlık film yapmaktan yaa' falan demeyin. Ben çok pis mort oldum. İzledikten sonra kızaran gözlerimle oh be sonunda kaliteli bir film çekebilmişiz dedim. Kendi açımdan ve bir çok insanın açısından türk sineması ne kadar beter durumdaymış onu da gayet iyi kavrayabildim. Yapımda ve yayında emeği geçenlerin ellerine kollarına sağlık.

com-5clj5xonyks6l4yq3cpc.jpg
G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

O amatör savaş sahnelerinden; yahu bu Türkler harika temalı replikten; Çetin Tekindor'un saçına, tokayla yakasının içine tıkıştırılıp kısa saç görüntüsü verilmeye çalışmasından; bir sonraki sahnenin tahmin edilebilir olmasından dolayı merak duygusu yoksunluğundan; birçok yerde sadece bizi güldüren fakat evrensel olmayan mizah kullanmalarından gol yeriz. Oskarlık konu olduğu için ve Ali Atay ile İsmail Hacıoğlu'nun aşırı iyi oyunculuğundan ağlatıyor, fakat oskarlık film değil, sinemaya gitmeyip evde izlesem de olurmuş diye düşündüm valla ben çıktığımda.

M

son yıllarda ki türk sinemasına göre oskarlık bi film.

Gökhan Esgi 5 yıl

Bu şey ya herşeye bir bok bulan insan tipi, kıyaslama ölçütün dünya sinemalarına göreyse gene haksızsın konusu ve alanı olarak iyi bir film, türkiye ölçütüne kıyaslama yapıyorsan tamamen haksızsın, tüh artık bir daha bu insanlar sektörde film yapmazlar sen böyle dedin ya: D evde oturup izlemelik bile fazla zorlama bence ))

Burak Özkaynak 5 yıl

Burak Özkaynak ne boş yapmışsın be baboli. Kız sadece görüşlerini belirtmiş. Ne kadar eleştiriye kapalısınız.

Tuncay Koşarsoy 5 yıl

Tabii Oscar ödüllerini filme gidip beğenen yada beğenmeyen halk vermiyor elbette Dolayısıyla ben beğendim Oscarlık yada beğenmedim kesinlikle Oscarlık değil muhabbeti çok da umrumuzda olmamalı. Ama yorum yapmak haktır ve beleştir. Eleştiri de güzeldir kulak vermekte yarar var.

Aleph Toprakçı 5 yıl

Tuncay Koşarsoy bu samimiyet bir yerden mi geliyor ? Eleştiri yapılabilir kapalılık değil, "yiğidi öldür, hakkını yeme" olayı bu.

Burak Özkaynak 5 yıl

Kardeş sen hindistan sektörüne de hade

Ünal Barutçu 5 yıl

müberra çok ağır bir eliştiri olmadı mı ??

Serkan Şakrak 5 yıl

Fikirlere, eleştirilere bile tahammülü olmayan adamlarla film müzik edebiyat mı konuşacağız?

Emre Kaygan 5 yıl

Çok kibar ve hafif bir eleştiri olmuş. Siz sinemanın yaşlı eleştirmenlerini falan okusanız oturup ağlarsınız herhalde. Bu eleştiriye bile tahammülünüz yoksa sizle herhangi bir eseri konuşmaya bile değmez.

Yiğit Ural 5 yıl

Gecen sene yabanci film dalinda the salesman oscaralmisti. Ona kisayla bu filmi izledigimde cekim teknikleri, amerika ovgusu, yabanci oyuncular vs. Olmasi ile oscara daha yakin buldum. Ama dediginiz gibi elestirilecek de cok sey bulunabilir ozellikle bir emekli askeri canlandiran cetin tekindor iyi bir secim olmamis maalesef.

Burcu Seymenoğlu 5 yıl