Bahar nezlesine, gribine yada bahar alerjisine ne iyi gelir?

Bahar nezlesi, gripi yada bahar alerjisi olanlar varmi
Neler yapiyorsunuz ?
Bu havalarda daha kötü oluyormusunuz sizlerde ?

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
29
29 CEVAP

34 yasindayim.. 10 yasimdan beri alerjik rinitim var.(saman nezlesi)cocuklugumdan beri damlalar spreyler ilaclar derken 6 yil oncesinde astima cevirdi.. 2 yil hava kullandim.. 4 yildan beride immünoterpi (aşı tedavisi)oluyorum.. Tüm ilaclarimdan kurtuldum. 5 yildan beri hicbirsey kullanmiyorum çok sukur....

B

2 kere aşı proğramına aldılar. Ogünki zamanlama uygun degildi.. Aşı olmadım, sigara dumanı, deterjan ,parfum kokularindan uzak duruyorum. Sizin adıniza çok sevindim, geçmiş olsun.

Refika Güney 5 yıl

Saolun. Tesekkur ederim.. Tabi asi oluyorum diye kendime dikkat etmemeslik yapmiyorum. Cunki tekrarliyabiliyor.. Dediginiz gibi bende kokulardan uzak duruyorum.. Neyazikki geniz akintim gecmedi ama.. Baska biseyler daha dokunuyor ama ney.. Yakin bi zamnda gida intolerans testi yaptirmayi dusunuyorum nasipse...

Betül Karabarut 5 yıl

Sinüzıt olabilir mi.

Refika Güney 5 yıl

Ne kadar film cekildigimi unuttum bile. Asla sinuzit degilim.. Kesin alerjik. 2 hafta glutenden uzak beslenmistim. Azaldigini ve migren yasamadigimi farkettim.. Gida testi yaptirip kesinlestirmek istiyorum.

Betül Karabarut 5 yıl

Benim de intolerans dan sonra, bayagı, bir seylere ara verdim. Taze ekmek diyorrr, en sevdigim seyyy. Zaten 1 dilim di..

Refika Güney 5 yıl