Başka yerde olan deprem beklenen büyük marmara depreminin etkisini azaltabilir mi?

Arkadaşlar bu konu hakkında fazla bir bilgim yok fakat deprem olayının sıcaklığı devam ederken sormak istiyorum, şimdi İzmir'deki deprem Marmara'daki şiddeti büyük olacak denilen depreme nasıl etki edebilir, İzmir'deki depremin 6.0 şiddetinde olduğu söyleniyor Marmara'da olacak denilen depremin şiddetini azaltır mı? Bu konu hakkında bilgili biri aydınlatırsa sevinirim.

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

Koyun can kasap et derdinde

B

Ne yapayım depremi engelleme mi bekliyorsun? ''Kasap et derdinde'' diye bana yazmayacaksın, insan canını önemsemeyip biraz daha fazla gelir elde etmek için yapıları sağlamlaştırmayan görevlilere laf edeceksin.

Erol Blgç 6 yıl

Ege de deprem oldu İstanbul'daki depremin etkisi azalır bize bişey olmaz heralde diye bir kafada oldugun için bunu söyledim. Ege'de bina mi yıkılmış adam mi olmuş banane İstanbul'daki depremin etkisi yeterki azalsin ... Güzel kafa.

Baki Kulaç 6 yıl

Dostum yeter konuştukça batıyorsun boş ver sen konuda bilgiliymiş ayaklarına devam et ama yazı yazma çünkü yazınca cehaletin ortaya çıkıyor faylar ile ilgili çok fazla bilgim yok fakat senin gibi de konuya tamamen de uzak değilim, ''Ege de deprem oldu İstanbul'daki depremin etkisi azalır bize bişey olmaz heralde'' değil zaten depremin şiddetine göre faylardaki etki ile Marmara depremindeki şiddet azalır, Ege'de ben mi yapıları inşa ediyorum da burada salak salak konuşuyorsun bana ağlamayacaksın o yapıları yapan müteahhitlere, işçilere söyleyeceksin sen sosyal ağ başında oradaki insanlara üzülüyorsun ağlıyorsun gerçekten çok faydalı oluyorsun oradaki insanlara aferin sana artık oradakiler senin üzüntünle kurtulacak.

Erol Blgç 6 yıl

Hiç diyilse duyarliyim kaldı ki bilgiclik taslamiyorum. Hissettiğim şey senin sorunda buydu. Bende buna binaen cevap verdim. Baticak yada cikicak bir durum yok .

Baki Kulaç 6 yıl

Duyarlılık tamam o zaman sorun yok ben duyarlı değilim, ben çalışarak çabalayarak insanların zarar görmemesini yeğlerim iş işten geçtikten sonra duyarlı olsan orada zarar gören insanlara eminim çok faydan dokunur duyarlı olduğun için iyi günler.

Erol Blgç 6 yıl