Bebek emmiyor diye kuvezde tutulur mu?

Kızlar Hayırlı bayramlar. Bana yardımcı olurmusunuz? 33 haftalık 2200 doğdu oğlum. 15 gündür kuvezde şimdi 2100 kilosu. İlk başlarda ciğerleri gelişmemiş dediler makinaya bağlandı sonra cigerlerdeki sıkıntı geçti emar çekilmesi lazım dendi kitle varmış oda temiz çıktı. Şimdi de emmiyo diyolar. Benim emzirme mede izin vermiyorlar. Emzik tutuyor ama biberon tutmuyomuş. Sadece emmiyo diye kuvezde kalan varmı? Her özel hastane boylemi yapıyo acaba. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen.

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
35
35 CEVAP

Hemen hemen oyle bende özel hastanede küvezde 68 gün kaldım emme kuvveti gelişene kadar tutuyorlar. Emme kuvvetinin kiloya bağlı olduğunu soylemişti doktorum damağının gelişmesi gerekiyormuş gelişsin diye de anne yokken emzik yada biberonla beslemeye yapıyorlar Taburcu olduğunda anne sütünden kesilmemesi için emme refleksini geliştirmek için uğraşıyorlar biberonun çok faydasını gördük küvezde. Emsin diye senin kucağına veriyorlar mı ?

E

Evet veriyorlar 3 gündür. Siz sadece emmesi için ne kadar kaldiniz

Gönül Dümen 6 yıl

Yaklaşık 21 gün benim bebeğim çok zayıftı çünkü bir kilo olduğunda kucağıma aldım 1350 olduğunda damla damla emmeye başladı ancak 1500 gramı geçtiğinde bebeğime biberpn verdiler. O da toplamda 2 bucuk 3 haftayı buldu

Eda Nigdevi 6 yıl

Anladım canım bize dua et bizde alisalim da sağlıkli bir şekilde evimize dönelim.

Gönül Dümen 6 yıl

Amiin inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna allahım kucağınada almayı nasip etsin

Eda Nigdevi 6 yıl

Amin inşaallah canım Allah razı olsun

Gönül Dümen 6 yıl