Bebeklerin uykusunu düzenleyecek doğal yöntem var mı?

Selamun aleykum hayırlı akşamlar, arkadaşlar bunu yazmak için çok düşündüm. Ama başka çarem kalmadı. Lütfen kınamadan empati kurmaya çalışın.

11 aylık bebeğim var. Elhamdulilah. Son 1 1,5 aydır gece her saat başı uyanıyor. Karnı aç değil. Sadece kucağımda olmak istiyor. Yanımda yatmıyor. Af edersiniz emzik niyetine beni kullanıyor. Artık uykusuzluğa dayanamayacak hale geldim. Üç çocuğum daha var. Gündüz Bebek uyurken uyuyamıyorum bu yüzden

Sizden ricam bebeğimin uykusunu düzenleyebilecek doğal yöntemler var mıdır. Ona zarar vermeyecek.
Şimdiden teşekkür ederim

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
15
15 CEVAP

Allah yardcimciniz olsun benim cocuklarimda gece cok uyanir aglarlardi. Kucuk oglumda da bir bucuk yasina kadar hep sabah ezanindan sonra uyurduk o zamanlarda insana o gunler hic bitneyecekmis gibi gelirdi... Bir bucuk yasinda emneyi birakinca gece uykusu duzene girdi. Aylik gelisimine uygun sakinlestirecek bitki cayi ve dualar esliginde ya sabir diyerek insallah uykusu duzene girer... Bende o gunlerde cok yorulmus biri olarak sizi cok iyi anliyorum. Sizde uyuyamasanizda mecburen beslenmenizi cok guclu tutun taze cig ispanak salatasi ve diger salatalardan et ve et sulu gidalar tuketmeye dikkat edin direnciniz yukselsin.

F