Bebeklerin uykusunu düzenleyecek doğal yöntem var mı?

Selamun aleykum hayırlı akşamlar, arkadaşlar bunu yazmak için çok düşündüm. Ama başka çarem kalmadı. Lütfen kınamadan empati kurmaya çalışın.

11 aylık bebeğim var. Elhamdulilah. Son 1 1,5 aydır gece her saat başı uyanıyor. Karnı aç değil. Sadece kucağımda olmak istiyor. Yanımda yatmıyor. Af edersiniz emzik niyetine beni kullanıyor. Artık uykusuzluğa dayanamayacak hale geldim. Üç çocuğum daha var. Gündüz Bebek uyurken uyuyamıyorum bu yüzden

Sizden ricam bebeğimin uykusunu düzenleyebilecek doğal yöntemler var mıdır. Ona zarar vermeyecek.
Şimdiden teşekkür ederim

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
15
15 CEVAP

Kusura bakmayın ama bence sizin yaptpnz acımasızlık.. Benmde 11 aylık bebeğim var geçen hafta oda öyle saat başı kalktı demekki kendini güvende hissetmek istedi her kalkışında kalkktım sarıldm kokladm.. Sabaha kdr uyumasada uyumaz oturur uykusunu gelmesini beklerdim.. Bu hafta düzeldi çok şükür çocuklar dönem dönem huy değiştiriyorlar.. Bebekken tabiki muhtaçlar anne uygudan feragat edicek.. Bu böyle Anne olmak kolay değil.. Herkez anne olamıyor..

G

Lütfen saygılı olun bu nasıl bir uslup. 1,5 aydır gece gündüz uyumayan bir bebek diyorum ve farkındaysanız bebeğime zarar vermeyecek doğal yöntemler sordum. Minicik bedeninin büyümek için uykuya ihtiyacı var. Benim de ailemin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için en enerjiye ihtiyacım var.

Nagihan Pirçek 6 yıl

Ben size söylemedim bebeğinin ağlayarak uyumasını bekleyen anneye söyledim bunu

Gülsüm Gülşan 6 yıl

Size doğal yöntem olarak bırakın ağlasın takati kesilir uyur demiş.. Bunu söyleyen anneyi lütfen dikkate almayın.

Gülsüm Gülşan 6 yıl

Bebek ağlarken birazdan yorulur zaten ağlamaktan uyur nasılsa diye bebeğe bakmak bana göre vicdansızlıktır... Kimse kusura bakmasın..

Gülsüm Gülşan 6 yıl

Allah yardımcnz olsun.. Elbet geçici bu günler.. Allahtan yardım isteyin.. Çocklarınız için güçlü olmak zorundasınız..

Gülsüm Gülşan 6 yıl

Kusura bakmayın isim belirtmediğiniz için bana yazınız sandım Gülsüm Gülşan

Nagihan Pirçek 6 yıl

Esrğfrrlah bende yanlış yere yazmışım o kişinin yorumunun altına yazdım sandım.. Birden çok sinirlendim Çocuk takati kesilir uyur zaten demek nasıl bir cümledir Allahın aşkına yok öle dünya..

Gülsüm Gülşan 6 yıl

Böyle birşey benim yapabileceğim türden değil gözünden akacak yaşa değil dudağını büzmesine dayanamam.

Nagihan Pirçek 6 yıl

İnanın geçen hafta çarşamba perşembe 11 aylık bebeğim sabaha kdr ayakda durdu bende otrdm uyuttuğm anda etini koparmşçasına ağladı cuma sağlık ocağına götürdm ne boğaznda ne kulağnda birşey çıkmadı çok şükür.. Ağlama atakları dişten olabilir diş gece vurur dedi.. Sabırla bekledim inanın 4. Gününe kesintisiz uyudu.. Demekki ağrısı varmış yavrumun Bebek sebepsiz ağlamaz sadece sıkıntılarını ağlayarak dile getiriyolar.

Gülsüm Gülşan 6 yıl