Bilim kurgu film tavsiyeleri

Film önerisi alabilirmiyim?
Bilim kurgu olabilir
Mutlaka izlenmeli dediğiniz film varsa önerebilirmisiniz
Bittikten sonra Vay be dedirtecek lazım
Ve izleyebileceğim kaliteli bir site

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
116
116 CEVAP

2009 yılında 23 ödülden 7′sini kazanmış. Kalan 16 ödülde ise aday olarak gösterilmiştir. Uluslararası Hint Film Akademisi Ödülleri’nde En İyi Aksiyon, En İyi Ses Kaydı gibi ödülleri almayı hak etmiştir.

Film Özeti
Her 15 dakikada hafızası yenilenen bir adamın Sanjay Singhania (Aamir Khan) normal bir hayatı yaşamak için yaşadığı ilginç görüntülerle dolu olan bu filmde, bu adamın hikayesini izleyeceksiniz.

Sanjay Singhania adlı Hindistan’ın en zengin iş adamlarından bir tanesidir. Sanjay Singhania, telefon hattı şirketinin sahibidir ve ülkesinde herkes onu bilmektedir. Sanjay, reklam filmlerinde oynayan Kalpana ile bazı olaylar doğrultusunda tanışır. Ama o kız Sanjay Singhania’ın olduğunu bilmemektedir. İş adamı olarak kendini tanıtmamaktadır. Hindistan’da fakir bir adam olarak kendini tanıtmaktadır. Kalpana ile beraberliği devam etmektedir. Evlenme teklifi etmektedir. Kendi evlerine ilk adım attıklarında ona kendisinin Hindistan’ın en çok zengin iş adamı olduğunu söyleyecektir. Kalpana çok iyi kalplidir. Organ mafyasının elinden küçük kız ve erkek çocuklarını kurtarır. Mafyanın lideri Ghajini bu duruma çok sinirlenmiştir. Kalpana ve eşinin oturduğu evi bulur. Eve girdiğin de sadece Kalpana vardır. Kalpana’yı tokatlayarak ağzını ve burnunu kan içinde bırakır. Bu sırada Sanjay Singhania gelmektedir. Olaya el atan mafya Sanjay’ı döverler. En sonunda yerde yatan Kalpana’in kafasına doğru büyük bir demir parçası ile nişan almaktadır. Sanjay’ın gözleri önünde kafasını demir parçasıyla yarılmıştır. Olayların ardından Sanjay Singhania’da kafasına aldığı darbe ile benliğini unutmuştur. İş adamı rolünden çıkmış ve Kalpana’yı öldüren Ghajini‘yi bulmak için elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Kafasına aldığı darbe yüzünden her 15 dakikada bir hafızasındaki herşey silinir. Bu duruma günlük yaptığı alışkanlıkları ile vücuduna ve not defterine yazdığı yazılar ile her şeyi hatırlamaktadır. Sanjay, eşini gözleri önünde öldüren Ghajini’yi bulmaya çalışacaktır

com-pajl6o1993k3bhvxx4zv.jpg

S

her çocuk özeldir.. Aamir khan.. Süper bi film

Selcen Kabaklı 6 yıl

Selcen Kabaklı evet süper bir filim iki defa izledim ikisinide de ağladım

Süheyla Kantarcı 6 yıl

Favorim olan iki aktörden biri Aamir Khan

Erman Aygül 6 yıl

Aamir khan peekay, 3 idiot, benim adim khan, ve tum filmleri. Bu adam king

Furkan Özgültekin 6 yıl

Teşekkür ederim

Cansu Küçükboylu 6 yıl

Furkan Özgültekin evet ben de bütün filmlerini beğenerek izledim

Süheyla Kantarcı 6 yıl

Cansu Küçükboylu rica ederim çok öneri var kafan karıştı kesin

Süheyla Kantarcı 6 yıl