Bilişim teknolojileri bölümünde alan tercihinde veritabanı mı yoksa web tasarım mı seçilmeli?

arkadaşlar meraba ben 11.sınıftayım. Bilisim teknolojileri bölümünde okuyorum. Alan olarak sizce veri tabanını mı yoksa web tasarım ı seçiyim. Cevap verirseniz sevinirim. Çok kararsız kaldım. Ben veri tabanı istiyorum ailem web istiyo. Yardim edin

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
75
75 CEVAP

BUradaki yorumların tamamına yakını hatalı, Sadece Cihan Kürşat arkadaşın dediğini biraz araştır o kadar. Veri tabanı ile web tasarımın hiç bir farkı yok. Veri tabansız sitemi olur diyenler bence önce yaptıkları meslekleri gözden geçirsinler.

E

Burada ki yorumların hepsi hatalı derken neye göre kime göre hatalı? Bir de Veri tabanı ile web tasarımın farkı yok derken tam olarak neresinde farkı yok ?

Besim Srkn 6 yıl

Seçim önerilerinden bahsetmiyorum, veri tabanı olmadan tasarım olmaz diyen, veri tabansız taarımlar iş olmaz diyen yorumlardan bahsediyorum. BUnlar arabanın boyacısı ile motorcusu gibidir. İki dükkan da farklı iki usta da farklıdır ikisi de birbirinden bağımsızdır. Kaportacı kocaman araba degil de pedallı birsey yapar güzel boyuyarak MOTORSUZ araba olur, o da veri tabansız web işine banzer, Motor ustası da güzel boyamadan mekanik araba yapar ihtiyacı olmadan veya hazır tasarımları kullanır o da bağımsız iş çıkartır. Bu yüzden aradaki ilişkiyi kuran insanlara söylemimdi.

Egemen Gökpunar 6 yıl