Bilişim teknolojileri bölümünde alan tercihinde veritabanı mı yoksa web tasarım mı seçilmeli?

arkadaşlar meraba ben 11.sınıftayım. Bilisim teknolojileri bölümünde okuyorum. Alan olarak sizce veri tabanını mı yoksa web tasarım ı seçiyim. Cevap verirseniz sevinirim. Çok kararsız kaldım. Ben veri tabanı istiyorum ailem web istiyo. Yardim edin

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
75
75 CEVAP

veritabanı programcılığını seç hepsini yaparsın

H

Serkan bey programlama dilleri birbirine çok benzer yapılara sahiptir. Algoritmayı iyi bilen birisi her türlü kod yapısını anlar ve yazabilir. Ancak tek bir programlama dilinde uzmanlaşmak herzaman ilk tercihimiz olmalıdır. Sizin işiniz güvenlik bence siz güvenlik ayağına bakın bizde sizin yaptığınız güvenliğe exploit geliştirelim nedersiniz ?

Hasan Ilk 6 yıl

Konumuzun kuruluşunuzun reklamı ile ne alakası var anlamadım .Siber istihbarat siber suçlar. Güzel aferim iyi işler dilerim. Ancak öncelikle Türkiye içindeki siber suçlara sözde müdahale eden TCK yasalarının değişmesi lazım ki sizin yaptıklarınızda birşeyler olsun. Şuan Türkiyede siber saldırı gibi konular sadece teorik olarak biliniyor. Karşı karşıya kaldığınız 20K gbit üstü bir saldırı oldumu ?.Türkiyede bu büyüklükte bir saldırı olsa kaç sunucu kaldırır acaba? Ya da birileri MİT veri tabanına sızdıda bizim mi haberimiz yok. Neyse tekrar konumuza dönelim. Konumuz arkadaşımızın kod yazmayı nasıl öğreneceği ve bu konuda hangi bölümü seçmesi.

Hasan Ilk 6 yıl