Bir eğitimci şiddet uygulamalı mı?

Sizce bir eğitimci şiddet uygulamalı mı? Hiç uyguladınız mı? Lütfen dürüst olalım.
Bununla ilgili bir anıyı altta size anlatacağım.

R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
52
52 CEVAP

yukarıda şiddete karşı olduğumu ve başımdan geçen bir olayı anlatmıstım da, çalıştığım okulların aile kültürünün gelişmiş olduğunu fark ettim. Evet bütün öğrencilerin davranışları ahlakı, saygısı farklı. Hele de yoğun göç alan varoş mahallelerde. Burada devletin altyapı ve planlaması devreye girmeli... Anaokulundan itibaren, davranış-zeka-becerilerine göre öğrenciler ayrıştırmalı, uyumsuzların eğitimi farklılaştırılmalı ve siciline işlenmeli... Hasta kabul edilmelidirler. bu sistemde "MÜŞTERİ (öğrenci-veli) DAİMA HAKLIDIR, TEZGÂHTAR/GARSON (tabi ki öğretmen) kötüdür" anlayışına sahip olan iktidar, çalışanların haklarını güvence altına almalıdır...

V

sen öğretmen olamazsın. Bu alanda hiçbir yeterliliğin yok gibi. Ayrıca bir önerim daha olacak.. Doğru bir psikologa görün ve destek al.

Abdullah Lütfioğlu 6 yıl

abdullah bey (dediysek edebimizden) edebinizle konusunuz -sın..., psikologa görün... Bunlar bir öğretmene yakışmayan ifadeler. ŞÜkürler olsun 29.yılımdayım ve 10binden fazla öğrencim, 1000 civarında meslektaşımla çalıştım. Tümünden de bir şeyler öğrendim. Evet, ukala, ahlaksız, öğrencisini döven, saygısız, öğrencim kadar görgüsü olmayan, öğrencilerine taciz-tecavüz edenlerin çokluğunu duydukça hayır bunlar öğretmen ise ben kesinlikle değilim dediğim çok oldu... SİZ öğretmen iseniz ben kesinlikle DEĞİLİM:)

Vahdet Bç 6 yıl

Vahdet Bç yılların önemi elbette var ama hiç bir şey katmadıktan sonra neye yarar ki? İstersen 50 yıl çalış. Hep boşuna geçmiş anlaşılan. Sizi tanımam mümkün değil ama görüşlerinizi ifade ettiğiniz yazılarınızdan anladığım kadarıyla yarından tezi yok destek alınız. Bir ağabey önerisi.

Abdullah Lütfioğlu 6 yıl