Boğazımda bir cisim gibi bir şey var hissediyorum nefes alamıyorum yardım

İyi geceler bı sorum olacaktı boğazımda sanki bı cisim gibi bişey var hissediyorum doktora gittim ilaç verdi bı faydası olmadı tahminimce balgam toplamış tıkanmış olabilirim sizce ne olabilir cok kötü oluyo bazen nefes alamıyorum.

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Geçmiş olsun kardeşim. Sakın hafife almayın ve ertelemeyin. İvedilikle iyi bir kulak boyun boğaz hekimine görünün. İstanbuldaysanız hekim tavsiye edebilirim. Biz aynı şikayetle çok tatsız durumlarla karşılaştık. İhmal etmeyin lütfen. Geçmiş olsun..

T

Sakıncası yoksa ne ile karşılaştıniz. Bu arada geçmiş olsun.

Sandık Tatil 6 yıl

İstanbuldaym tercih edeceğiniz bı yer varmı abi

Mennan Aymelek 6 yıl

Halkalıda İstanbul Hospital var. Oranın kulak burun boyun cerrahı var. Mustafa KUZUDERE internetten bulabilirsin. Ben ortağımın annesini ve yengemi götürmüştüm. Boyun üzerine ( gırtlak boğaz üzerine ) çok başarılı bi hekim. Telini internetten bulabilirsin. Bulamazsan ben veririm.

Turgay Tasdelen 6 yıl

Yengemin bu tarz bi rahatsızlığı oluştu. Yutkunurken rahatsız oluşundan şikayetçiydi. 4 5 ayrı doktora gitti. Hepsi ayrı teşhis koyup ilaç verip geçiştirdiler. Anlayamadılar. Basit enfeksiyon vs deyip antibiotik verip yolladılar. Bahsettiğim hekime gittik. Kamera ile gırtlağı taradığında gördü ve patolojiye gitmeden kötü olduğunu söyledi. Sonrası malum ameliyat. Kemoterapi radyoterapı vs..

Turgay Tasdelen 6 yıl

O kadar ciddi yani. Çok geçmiş olsun.

Sandık Tatil 6 yıl