Boşanma travması nasıl atlatılır?

Fikirleriniz benim için önemli.. Yaklaşık 1 ay öncesi Aldatıldım telefonunda yakaladım birşey demeden çekip gittim şimdi boşanıyoruz ve yeni bir hayata başlıyorum. Sorun şu ki ilk hafta şokta gibi geçti onun sonrası 1 kez bile ağlamadım ve konu hakkında bir kelime konuşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor bişey olmamış gibi dawranmanin dışında nasıl çabuk unuturum?.

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Anlaşmalı şekilde boşan, dava açarsan uzun sürüyor. Çocuk da yok nasılsa, alacağın eşyalarının listesini yap, ona bildir. Zaten anlaşma protokolünde istenecek, hangi eşyaları alacağın..

Onun dışında bizaman dumur hali yaşayacaksın. Ama hayat devam ediyor, ben bi kaç ayda atlattım.. Hiçbirşeyin sonu değil, iyiki en başından yakaladın zaten. Vaktini çalmamış oldu hayvan herif.

Tavsiyelerim, arkadaşlarınla zaman geçir, ailenlezaman geçir, kafan dağılsın. Çalışıyorsan eğer bunu işine yansıtmai ama evine gdip ağlayabilirsin

Biraz kendine zaman ayır, ondan sonra zaten hayatına birilerigirmeye başlayacak. Sonraki süreçte gerçekten kimseye inanmamani güvenmemen gerektiğini kendin anlayacaksın, bunları yazmıyorum bile

Geçmiş olsun, hiçbişey senden daha önemli değil..

S

Ha bir de bunun hukuki boyutu var. Nafaka talep et, ama sigortan yoksa nafaka alabilirsin, sgk girişin olana kadar 6 ile 8 ay değişiyor. Ve durumununa bağlı olarakda değişiyor. En az alacağın bedel 600 tl civarı. Hakkını bırakma sakın, ne alabiliyorsan al. Ben hiçbirşey talep etmedim çok pişmanım.

Selin Yeniyapi 3 yıl

Çok teşekkür ederim

Sinem Kulakoglu 3 yıl