British shorthair cinsi kedi özellikleri nelerdir?

Arkadaşlar aranızda british short hair cinsinden kedisi olan var mı? Varsa da karakteristik özelliklerinden biraz bahseder misiniz?

com-1t3y2txg6ybgyotznf5q.jpg
D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Benimde 2 yıldır scottish fold'um var. Kendisi küçük dağları ben yarattım havasında dolaşıyor evde. Sadece sabah uyandığında uyku sersemi olduğunda gelir sırnaşır onun dışında gün içinde bütün aile yapmadığımız şaklabanlık kalmıyo sevmek için gelsin kucağıma yatsın, dibimden ayrılmasın, tabağımdan yemek yesin falan diye bekliyorsan daha çok beklersin sen onun değil resmen o senin sahibindir.. Ama çok uysaldır, tırmalamaz, tüy dökmez, çok mıncıklanasıdır

E

Yok aslında tam dediğiniz özellikler ilgimi çekmişti:) Gerçekten güzel bir hayat arkadaşı sanırım. Teşekkürler:)

Deniz Elibüyük 3 yıl

Hemde nasıl! Bakışımdan anlar keyfimin olmadığını dakikalarca izler beni sanki senin için ne yapabilirim der gibi, çocuk gibi ilgi ister, küçük top falan atıyorum oyun oynuyoruz yakalayıp getiriyo, bazen kendini köpek sandığı doğrudureve geldiğimde kapıya koşar hemen, bir de adıyla seslendiğimde anniiiiiii gibi tuhaf bi ses çıkartıyor( yok kafayı yemedim), hiç miyavlamaz zaten.. Evet normal kediler gibi sırnaşık değildir, cooldur ama tam bir evlattır!

com-c3nk470htha64irbm5fh.jpg

Ecem Okudur 3 yıl