Çekya da paramı en az kayıpla nasıl çekerim?

arkadaşlar merhabalar! Yine ben. Evet hala vizem çıkmadı ama bu sorunu artık aştık ve beklemeye alıştık diye düşünüyorum benim daha az oldu, benim soerum şu..
Yapı Kredi den hesap açtırdım kadın sağolsun hem euro hem de tl hesabı açtı. Tl hesabına babamın da yk hesabı olduğundan kesinti olmadan para göndeririz dedik. Lakiiin ordan euro hesabına atabilme şansım var mı bu birinci sorum.
ikincisi ise abla sanırım olayı bilmiyordu uni creditten euro çekerken kesinti olmayacak dimi dedim olmaz ama dolar çekebilirsin sanırım euro değil dedi?????? doğruluk payı?
teşekkür ederim şimdien

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Cekte ziraat kartin warsa ziraat karti kullan yapikredi kullanmak sacmalik

K

Ziraatte durum ne komusyon ya da sabit işlem ücreti var mı para çekerken?

Furkan Boranalp 6 yıl

Hic bisi yok yapikrediden daha fazla para cekiyosun ben gecen sene yapikrediden 7,5 den cekerken kronu ziraatten alanlar 8.20 den cekiyorlardi

Koray Islek 6 yıl

merhaba bizim okul hibeyi ziraat bankasındaki açtırıcagımız hesabımıza yatırıcak o hesap kartımızla çekte herhangi bir atmden para çekebiliyor muyuz? Koray Islek

Rıfat Samuk 6 yıl

Merhaba Erasmus ile çek e gitmiştim ben de. Annemle ortak ziraat bankasi euro hesabı açtırdım çünkü hibe ben ordayken yatıyordu. Annem o hesaptan eurolari çekip benim normal tl hesabıma tl olarak yatirmasi gerekiyordu. Tl hesabı da ziraatti çünkü yurt dışında bankomat karttan komisyon almayan tek kart ziraatti diğer bankalar komisyon alıyordu. Bu arada normal tl bankomat kartını kullanarak tl hesabından para çekiyorsun çünkü parayı önce euroya sonra kron a çeviriyor sistem. Burda kur farkından belki kaybedersin ama en azından çekim için her seferinde ekstradan 8- 10 tl komisyon ödemezsin. Bu benim deneyimim. Sene 2011.

Erkan Dişbudak 6 yıl

Cekte belli basli bankalar war zaten cekebilirsin problem olmaz vakif bankta her para cekmeye 7 tl cekiyordu bilginize

Koray Islek 6 yıl

Erkan Dişbudak kur farki yapi kredi kadar yuksek olmuyor yinede

Koray Islek 6 yıl

Koray Islek KYK kartı ile bankomat kart arasında fark yoktur heralde. Öyleyse çok iyi yapıkredi unicredit hikayeymiş

Furkan Boranalp 6 yıl

Furkan Boranalp aynen bizde bilmiyorduk gidince kazik yiyince ogrendik :)) yapikredi kesinlikle hikaye

Koray Islek 6 yıl

Bu arada ziraat bankasına gidip erasmus öğrencisi olduğunu belirtmen gerekiyor belge fln istiyorlardı hatırladığım kadarıyla. Hesabını komisyondan muaf tutuyorlar böylece.

Erkan Dişbudak 6 yıl

Erkan Dişbudak Ben şubeye sorduğumda bu konuda bişey söylemediler daha doğrusu komisyon olup olmadığını da bilmiyorlardı. Uğrarım yine gerekirse. Koray Islek siz de yapmış mıydınız böyle bir işlem?

Furkan Boranalp 6 yıl

Çok sık işlem yapmadıkları bir konu olduğundan güncel bilgileri yoktur. Ziraatte yabancı para ile ilgili işlemlere bakan ayrı bir personel vardı. Sıra no alırken dikkat edin ona gidin. Her bankacı her şeyi bilmek durumunda değil Benim söylediğim özel bir muafiyet durumu. Ulusal ajansın ziraat bankası ile anlaşması olduğundan

Erkan Dişbudak 6 yıl

Güzelmiş öğrendiğim iyi oldu bi sordurayım bunu da

Hazal Günendi 6 yıl